The Batman (2021): Robert Pattinson bo Vitez teme

The Batman (2021) je eden najbolj pričakovanih filmov iz vesolja DC. In tukaj je prvi "teaser" napovednik za film.

Kot že pričakovano se v Gothamu Cityju zločin širi kot kuga in neka zlobna sila poskuša priti do Batmana. Zgodba filma se odvija približno dve leti po tem, ko je Bruce Wayne prelevil v Batmana, v obdobju, ko je bil ta še vedno samo zamaskiran vigilant. Režiser filma Matt Reeves (Planet opic) poudarja, da tukaj Batman še ni Batman, pa kljub temu “obstajajo ljudje, ki se ga bojijo”. Kar morda najbolj preseneča je upodobitev Bruca Wayna, ki tokrat ni videti kot šarmatni “playboy” – Pattinsonov Bruce je namreč nekoliko bolj brezsrčen, nekoliko bolj “goth”.

“Teaser” napovednik za The Batman (2021)

V “teaser” napovedniku lahko vidimo oziroma slišimo tudi nekaj glavnih junakov, med njimi Jamesa Gordona (Jeffrey Wright), Catwoman (Zoe Kravitz) in Alfreda (Andy Serkis). Reeves tudi tukaj poudarja, da tudi nekateri izmed teh likov še niso zares postali to, kar so. Selina Kyle tako še ni Catwoman, pa tudi Ugankar (The Riddler) in Pingvin (The Penguin) sta še zelo zgodaj v svoji kriminalni karieri.

Premiera filma je bila prvotno napovedana za 21. junij 2021, toda je zaradi pandemije, ki je prekinia snemanje, prestavljena na 1. oktober 2021.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!