fbpx

Ti ljudje imajo najbizarnejše odvisnosti na svetu!

Bizarne odvisnosti.

Saj ni res, pa je! Najbizarnejše odvisnosti na svetu vas bodo naravnost šokirale. Ob besedi odvisnost najprej pomislimo na droge, alkohol in cigarete pa tudi nakupovanje in seks, a obstaja še precej drugih, tudi zelo čudaških oblik odvisnosti, ob katerih se boste zgražali in zavijali z očmi in na katere ne bi nikoli niti pomislili! Spoznajte najbizarnejše odvisnosti na svetu!

Ljudje smo čudni, a da obstajajo tako bizarne odvisnosti, si verjetno niste mislili. Z odvisnostjo, takšno in drugačno, se sicer sooča večina ljudi. A medtem ko je večina zasvojena z alkoholom, nakupovanjem, drogami, seksom, športom in drugimi bolj ali manj nedolžnimi odvisnostmi, obstajajo ljudje, ki se ne morejo upreti precej bolj čudaških rečem, na katere niti v snu ne bi pomislili!

PREBERITE ŠE: TED: parodija na TED-govore

Imate tudi vi kakšno nenavadno odvisnost?
Imate tudi vi kakšno nenavadno odvisnost?

Ste vedeli, da obstaja ženska, ki je odvisna od pikov čebel, moški, ki je obseden s plastičnimi operacijami in želi postati človeški Ken, ženska, ki je odvisna od vohanja in žvečenja umazanih otroških plenic, ženska, ki rada je opeke, in moški, ki se ne more upreti plastičnim vrečkam? Spoznajte te in druge ljudi, ki imajo najbizarnejše odvisnosti na svetu!

Ljudje, ki imajo najbizarnejše odvisnosti na svetu:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!