fbpx

Tinder: Brezplačna aplikacija za spoznavanje in parčkanje, kjer lahko spoznate tudi Švedinjo! [APP]

Tinder aplikacija je zabaven način povezovanja z novimi in zanimivimi ljudmi v vaši bližini. Tinder vam ponudi fotografije nasportnega spola (ali izbranega), vi pa z enostavno potezo "slajda fotografije" v levo ali desno odločate o tem ali vam je oseba všeč ali ne. V kolikor vas nekdo "všečka" nazaj, potem temu aplikacija reče "match". Kar vam odpre nove možnosti prepošiljanja sporočil in ustvarjanja priložnosti za več. Redko aplikacija uspe zrcaliti realno življenje v katerem si prvi vtis o nekom ustvarimo zares hitro.

Priznajmo si! Z aplikacijami ali spletnimi stranmi za spoznavanje in parčkanje je pravzaprav vsak že kdaj imel slabo izkušnjo. Nekje nekoč ste se nekje “ponesreči” prijavili in ste potem dobivali bizarna sporočila, takšne in drugačne narave. S Tinder-jem je vse skupaj drugače. Gre za novodobno aplikacijo za spoznavanje novih privlačnih ljudi, ki pa je poleg izjemne enostavnosti in uporabnosti za razliko od sorodnih aplikacij popolnoma brezplačna.

In kako deluje?

Po prijavi s Facebook računom bo pravzaprav za vas že vse pripravljeno, saj boste aplikaciji dovolili uvoz profilne slike, osnovnih podatkov ter prijateljev in interesov. Te podatke in fotografije lahko nakdnadno urejate tudi sami. Aplikacija zahteva tudi vašo GPS lokacijo z namenom, da vam bo lahko prikazala uporabnike v bljižini. Ko zaključite registracijo, se “igra” všečkanja lahko prične. Uporabniku se prikazujejo profili uporabnikov, ki jih z enostavnim “drsanjem” v levo ali desno ozači za všeč ali ne. Za prikaz naslednjega upoabnika se boste vselej morali odločiti ali vam je uporabnik všeč ali ne. V trenutku, ko nas nekdo všečka nazaj, vam aplikacija to sporoči in uporabnika doda v zavihek “ujemanje”. Od tam Tinder ponuja možnost deljenja “trenutkov” s krogom teh uporabnikov ali prepošiljanja direktnih sporočil.

Enostavnost

Redko srečamo aplikacijo, ki je tako izjemno preprosta in uporablja toliko simpatičnih psiholoških prijemov s katerimi si zagotavlja nesluteno popularnost. Ni nasilna do uporabnika, kar jih štejemo v poseben plus, saj si lahko uporabnik izjemno enostavno nastavi profile obveščanja ali pa aplikacijo takoj tudi deaktivira. Aplikacija je med drugim prejela tudi nagrado za najboljši startup leta 2013 in sicer Crunchies Award 2013.

Da je aplikacija Tinder, resnično izjemno popularna na svetu, dokazujejo tudi spletna stran ustvarjena na Tumblr-ju, kjer je prikazan izbor Švedinj, ki jih lahko spoznate preko Tinder-ja.

Švedinje so si s svojo lepoto prizlužile lastno spletno stran. Bo tako tudi s Slovenkami?
Švedinje so si s svojo lepoto prizlužile lastno spletno stran. Bo tako tudi s Slovenkami?

Moški, ki stoji za spletno stranjo je Portugalec na delu na Švedskem. Ko, ga je kolega namreč vprašal kakšne so Švedinje na Tinderju, mu je le ta odgovoril s hitro pripravljeno spletno stranjo. In priznati moramo, da izbor deklet ni slab. Švedinje boste seveda lahko spoznavali preko Tinderja v dveh primerih. V kolikor boste odpotovali na Švedsko ali pa boste ujeli Švedinjo na dopustu v Sloveniji. Zaenkrat pa je dosti večja verjetnost, da “ujamete” kakšno Avstriko, Italijanko, Slovenko ali Hrvatico. Namreč Tinder išče povezave v radiju 160 kilometrov od vaše trenutne lokacije. Tako bo izkušnja s Tinderjem zanimiva tudi na dopustu.

Pričakovana hitra rast tudi v Sloveniji

Tinder ni nova aplikacija, pa vendar se zdi, da se tovrstne aplikacije zgodijo pri nas nekoliko kasneje. Globalnih trendov namreč ni mogoče zaustavit, še posebaj, če so izdelani s takšno odliko kot je pričujoča aplikacija. Do popularnosti v Sloveniji, pa boste preko Tinderja lahko spoznavali “sosede”, ki vsi pridno uporabljo Tinder. Zdi se, da je slednje še bolj mikavno.

Kje dobim Tinder?

Vsekakor pa vam ne smemo ostati dolžni, galerije Švedinj, ki so na spletu postale pravi hit!

Dodatne Informacije

Več informacij: 
gotinder.com

Vsi članki v zadnjem tednu na ključ “Tinder”: 
@viralnewschart.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!