To je barva sten, ki se najbolje ujema s tvojim astrološkim znamenjem

Zadnjič posodobljeno: :

Pobarvajte si dom s pomočjo astrologije.

Barva, s katero si boste pobarvali sobo, v kateri preživite največ časa, določa ton sobe, njen namen pa tudi razpoloženje, ki vas bo prevzelo, ko boste vstopili vanjo. Barve poleg tega, da odražajo kaj v resnici ste, odražajo tudi tisto, kar vas pomirja.

Ničesar ne prepustite naključju, ampak si v spodnjem zapisu preberite, katera barva sten bi vam najbolj ustrezala glede na vaš astrološki zank.

Oven – ognjeno rdeča

Ker je oven ognjeno znamenje, ga naravno privlačijo rdeči toni, kot so češnjevo rdeči, opečnati ali merlot toni. Če ste nekdo, ki ne mara močnih barv na stenah, ker imate občutek, da vam zožijo prostor, si omislite kakšen rdeč detajl v kotu, ki bo v vas zakuril ogenj.

Bik – pomirjujoči modra in zelena

Biki, ne glede na to kako prizemljeni so, so zelo ustvarjalni in rabijo nekaj, kar jih bo navdihnilo. Zato ne bi smelo biti presenečenje, da sta pomirjujoči modra in zelena točno tisti barvi, ki jih potrebujejo. Ker so navajeni na udobnost, so odlična kombinacija mehki kosi pohištva.

Dvojčka – zelena, ki jih prizemlji

Prilagodljiv in odprt duh tega astrološkega znamenja omogoča eksperimentiranje, a tudi impulzivnost. Prav zaradi tega potrebujejo barvo, kot je nežno zelena, ki jih prizemlji in jim izboljša koncentracijo.

Rak – bela

Ko pomislimo na barve, belo pogosto spregledamo, zdi se skoraj samoumevna. Pozabimo na tiho moč, ki jo nosi v sebi. Ker so raki intuitivni, zvesti in skrbni, jim ta barva lahko zagotovi stabilnost, ki jo rabijo za druge ljudi. Beli ali krem ​​nevtralni toni jim bodo dali osvežujoč občutek umirjenosti.

Lev – rumena, ki dvigne

Kaj še lahko izpopolni leva in ga postavi pod žaromete, ki jih ima tako rad, kakor rumena barva? Levi so pogumni, spontani in pravični, a življenje jih pogosto razočara. Ko se jim to zgodi, jih mora obdajati barva, ki tolaži, dviguje in vzbuja občutek sreče. Če ste tip človeka, ki ga moti sončno rumena, poskusite z mirnejšimi toni, na primer pšenično rumeno, gorčično rumeno ali oker.

Devica – zanesljiva modra

Device so same po sebi mirne, dokler jih ne zmoti kaos, ki jih popolnoma spravi iz ravnotežja, h kateremu nenehno težijo. V teh trenutkih jih mora obdajati barva, ki ne moti njihovega uma ali oči. Potrebujejo barvo, ki je prijazna in mirna. Toni, kot sta indigo ali mornarsko modra, bodo umirili devico, ki je nagnjena k pretiranemu razmišljanju.

Tehtnica – uravnoteženo roza

Ker tehtnica svet vidi skozi rožnata očala, jo privlačijo optimistične barve. Ta barva se zdi energična in osvobajajoča, vendar pazite, da jo vedno kombinirate in umirite z belo, da ne bo prevladovala nad prostorom in vami.

Škorpijon – prefinjena črna

Črna ni samo obraz moči in agresije, temveč tudi prefinjenosti in elegance. Če jo uporabljate z okusom in drznostjo, črne barva sploh ni strašljiva. Črni detajli v večjih sobah ali celo celotna stena v manjših sobah, kot je kuhinja, lahko vzbudijo pogum in strast, ki ju škorpijoni nosijo v sebi.

Strelec – drzna rjava

Stabilnost, toplina in pogum so značilnosti, ki so značilne tako za strelca kot za rjavo barvo. Zato sta zmagovalna kombinacija. Pogosto je spregledana in označena za močno in preprosto, če pa najdemo tone, kot so oreh, karamela, kamelja, je lahko rjava hkrati moderna in klasična.

Kozorog – toplo rjava in oranžna

Kozorogi so zelo pragmatični in težko izstopijo iz okvira, v katerem so se rodili. Ker se ne prilagajajo zlahka, potrebujejo že znano barvo, a dovolj toplo, da stopi led in negativnost, s katero se pogosto obkrožajo. Prava izbira zanje so nežni breskovi toni ali zemeljska barva maka. Te jim bodo sprožile prirojeno ambicijo in samozavest, ko jo bodo potrebovali.

Vodnar – mešanica sadnih poletnih barv

To uporniško znamenje si vedno želi nekaj višjega, močnejšega, bolj pisanega in vzvišenega. Njihov nemirni duh rabi različne barve, ki so med seboj združljive in ustvarjajo harmonijo, ki jih bo nekoliko pomirila. Kombinacije modre in rumene ali rožnate z zeleno in rjavo bodo zadovoljile njihov ustvarjalni duh.

Ribi – barva španskega bezga in siva

Siva je včasih lahko tako močna kot rdeča, zato se ne bojte, če vam ustvarja nemir. Za romantično in nežno dušo, kakor so ribe, je kombinacija sivih tonov z nežno rožnato, belo ali lila idealna kombinacija, ki daje njihovemu domu občutek umirjenosti in sijaja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako lahko privabimo srečo in izženemo slabo energijo iz svojega doma