fbpx

To je najtežji položaj med seksom: si ga upata poskusiti?

To je najtežji položaj med seksom: si ga upata poskusiti?

Življenje je narejeno zato, da bi uživali v preizkušanju novih stvari, vendar ko gre za Kamasutro, se razburljivo raziskovanje pogosto spremeni v neprijetno situacijo, ki povzroča anksioznost. O čem gre?

O pozitivnih učinkih spolne aktivnosti na človeka so pisali številni znanstveniki. A tudi ta sladki užitek lahko povzroča anksioznost, zato so raziskovalci s spletne strani Superdrug’s Online Doctor naredili raziskavo, v kateri so anketirali 1000 moških in žensk in Amerike in Evrope, da bi ugotovili, kakšne so spolne preference med spoli in katera dejanja jih utesnjujejo.

Ugotovili so, da večina sodelujočih meni, da je njihovo spolno življenje razburljivo. Tako moški kot ženske nimajo težav s preizkušanjem novih položajev ali uporabo spolnih igračk, zanje so veliko bolj utesnjujoča spolna dejanja, kot so “bondage”, “S&M” ali javni spolni odnos.

Kateri položaj je najtežji?
Kateri položaj je najtežji?

Na lestvici od 5 do 1 so anketiranci morali tudi pojasniti, katero dejanje se jim zdi izjemno utesnjujoče … in tako so raziskovalci prišli do rezultatov, da je javni spolni odnos najbolj utesnjujoč (med 3,3 in 3,7), sledita mu BDSM in analni spolni odnos, medtem ko je najmanj utesnjujoč oralni spolni odnos (med 1,6 in 2,1).

Anketirani moški so zaupali, da obožujejo analni spolni odnos (87,9 %), medtem ko ženske prisegajo na staro šolo, in sicer obožujejo misijonarski položaj (66,7 %).

In kateri je najtežji položaj?

Oba spola sta ocenila, da je najtežji položaj pokončen 69. Ni niti nenavadno, saj moški potrebuje moč, da žensko drži, medtem ko ona mora biti spretnagibčna in pogumna.

foto: Bad Girls Bible, Instagram
foto: Bad Girls Bible, Instagram
Vidva sta ga že poskusila?

Dodatne Informacije

Več informacij:
onlinedoctor.superdrug.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!