fbpx

To kar nekoga moti pri tebi, bo nekomu drugemu všeč

Sprašuješ se o smislu vsega. Foto: Tamara Bellis / Unsplash

Razhodi pogosto prinesejo veliko lekcij. Gledaš se v različna ogledala in ne veš, kaj vidiš. Včasih najboljše v tebi ustvari tako popačeno podobo, da tvoja podoba v njem izgleda kot tvoja najslabša različica. Sprašuješ se, kdo je oseba v ogledalu? Kaj pomeni je ta lekcija?

Spoznaš nekoga in se sprašuješ, ali ga boš odgnal, ker si to, kar si, ker ti je nekdo pred njim na vse načine pokazal, da nisi dovolj, zato si posumil, da je s teboj nekaj hudo narobe. Sprašuješ se, ali si vreden ljubezni, pozornosti?

Bolečina te je naredila zelo previdnega in dobro premisliš, preden se znova odpreš in pokažeš svojo ranljivost, spontanost, veselje in žalost.

Morda si bil ranjen, razočaran, izdan, prevaran. Mogoče je bolje, da ne tvegaš več, da poskusiš drugače. Ampak, kaj je drugače, kako bi lahko postal nekdo, kar nisi?

Postaneš jezen, potem pa spet tvegaš. Ne izkrivljaš več svojih besed in dejanj, ne skrivaš svojih pomanjkljivosti, ne zmanjšuješ svoje vrednosti.

Govoriš, kar misliš in čutiš. Boriš se za tisto, v kar verjameš, hkrati pa se bojiš, da boš spet izgubil.

Zdi, se ti da te ima nova oseba rada, kar si to, kar si. Ne boji se tvoje resnice. Morda si ​​prestrašen, ker si v preteklosti poskušal narediti pravo stvar z napačnimi ljudmi.

Tej osebi je všeč vse tisto, kar drugim ni bilo. Tisto, kar je bilo nekomu neprijetno, ker ni bilo tisto, kar je pričakoval od tebe, ker se nisi ujemal z njegovimi predpostavkami in zamislimi.

Ta oseba spoštuje to, kar je nekdo drug vzel za samoumevno. Spomni te, da ne obstajajo samo vzorci, ampak tudi pravi in ​​napačni ljudje. Pokaže ti, da nisi naredil nič narobe, samo zaljubil si se v napačno osebo.

Našla boš pravo osebo. Foto: Devon Divine / Unspalsh

Povedala ti bo vse, kar želiš slišati, a tokrat to ne bo laž. Tokrat imaš ob sebi nekoga, ki misli, kar pravi, ki mu je mar. Ta oseba želi biti del tvojega sveta.

Tam je, ko jo potrebuješ, za majhne in velike stvari. Ta oseba ti pokaže, da so te vse tiste pretekle lekcije, v katerih ni bilo ljubezni, pripeljale tja, kjer si. Vse napake, ki si jih naredil, so te približale tistemu, kar je prav, kar si zaslužiš.

Si tam, kjer moraš biti, in prehodil si dolgo pot, da si spoznal osebo, ki te je spomnila, da te je lahko ljubiti, razumeti in sprejeti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.