fbpx

To lahko pričakuješ od njega za valentinovo (glede na njegovo astrološko znamenje)

Zadnjič posodobljeno: :

Kaj ti bo podaril za valentinovo? Če gre verjeti astrologiji, te bo, glede na njegovo astrološko znamenje, lepo presenetil!

Opa, lahko ti kar takoj zaupamo, da so nekatera darila zelo, zelo vroča! Če meniš, da potrebuje kakšno spodbudo, pa mu podeli ta članek! 🙂

Oven

Popeljal vas bo na res zabaven zmenek in naredil nekaj, česar še nikoli nista počela. Ne bo vam dal nečesa, kar se lahko prilega v škatlo in zavije, dal vam bo izkušnjo, ki si jo boste zapomnili za vedno. Valentinovo je letos v petek, zato bo počakal do konca tedna, da vas bo lahko odpeljal na celodnevno pustolovščino.

Bik

Dal vam bo čudovit drag nakit. Tudi če nima veliko denarja, vam želi kupiti nekaj lepega, dragocenega, kar lahko daste nase in to pokažete. Želi, da ljudje opazijo in hvalijo vaše nove uhane in da vas sliši reči: “Hvala, to mi je podaril moj dragi.”

Dvojčka

Naredil bo nekaj, česar ne pričakujete. Ne bosta šla v vajino najljubšo restavracijo in ne bo vam kupil škatle čokolade in vrtnic. Presenetil vas bo. Naredil bo nekaj, česar nikoli ne bi pričakovali, in všeč vam bo.

via GIPHY

Rak

Držal se bo tradicionalega darila. Kupil vam bo čokolado v škatlici v obliki srca in v službo poslal ducat vrtnic. Napisal vam bo res čustveno voščilnico, zaradi katere boste jokali od sreče. Valentinov dan bo naredil takšen, kakor si ga je zamislil.

Lev

Podaril vam bo nekaj, kar lahko uporabite v spalnici in uživate v tem, ko se stemni. Ne glede na to, ali gre za seksi perilo, za katero meni, da bi bilo na vas videti odlično, ali zabavno seksualno igračo, ki je še niste preizkusili, on vidi valentinovo kot priložnost za resnično vroč seks.

Devica

Podaril bo nekaj zelo smiselnega. Preveč razmišlja, s čim vas bi obdaril. Njegovo darilo vas bo verjetno pripravilo do solz, saj boste spoznali, koliko mu pomenite.

via GIPHY

Tehtnica

Podarili vam bo nekaj, v čemer boste oba uživala. Ne glede na to, ali gre za romantično večerjo v restavraciji na vodi ali seksualno igračo, ki je zasnovana za vajine užitke, želi, da v tem uživata oba. Zanj je valentinovo darilo namenjeno obema, zato bo podaril nekaj, v čemer bosta oba uživala.

Škorpijon

Vprašal vas bo o vaši seksualni fantaziji in vam jo podaril za valentinovo. Je zelo strasten in želi, da je valentinovo zapeljivo. Pripravite se na to, da bo obrnil vaš seksualni svet, ker se vam bo uresničila najgloblja erotična fantazija.

Strelec

Podaril vam bo odklop za konec tedna. Ne glede na to, kje in kam bosta šla, je do popolnosti načrtoval oddih. Rad potuje in se želi z vami odpraviti na veliko dogodivščino. Poskrbel bo, da bosta nekje, kjer še nista bila, in da bo vznemirljivo.

via GIPHY

Kozorog

Dal vam bo darilo, a zanj ne bo zapravil veliko denarja. Je zelo praktičen in misli, da je valentinovo samo marketinško dejanje, ki ljudem odvzame zaslužen denar. Pravi, da je pomembna misel, objem, poljub, in ne materialne dobrine.

Vodnar

Dal vam bo nekaj, kar lahko obdržite za vedno! Torej ne pričakujte šopka, ki oveni, ali škatle čokolade, ki jo boste sčasoma (ali takoj) pojedli.

Ribi

Dal vam bo nekaj izjemno romantičnega. Album fotografij, narejen iz spominov od prvega dne, ko vas je srečal. Jedilnico bo spremenil v morje prižganih sveč in pripravil večerjo iz nič. Delal bo najbolj romantične stvari na svetu, v katere bo vložil veliko truda, da se boste počutili posebno.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!