fbpx

To so izjemne funkcije pametnih telefonov Galaxy S20, ki jih bodo dobili tudi pametni telefoni Galaxy S10 in Note10

Pri Samsungu so napovedali, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme izjemne funkcije serije pametnih telefonov Galaxy S20 na voljo tudi na pametnih telefonih Galaxy S10 in Galaxy Note10.

Uporabniki bodo lahko zajemali posnetke z najnaprednejšo tehnologijo kamere, vključno s priljubljeno funkcijo Enkratni zajem. Poleg tega bodo uporabniki lahko uživali v številnih izboljšavah programske opreme, ki bodo naredile celotno izkušnjo še prijetnejšo.

Spodaj naštete funkcije serije pametnih telefonov Samsung Galaxy S20 bodo s posodobitvijo na voljo tudi na pametnih telefonih Samsung Galaxy S10 in Galaxy Note10.

Izjemne izkušnje s kamero

Posodobitev programske opreme prinaša tudi izjemne funkcije kamere pametnih telefonov Galaxy S20 na pametne telefone Galaxy S10 in Galaxy Note10. S funkcijo Enkratni zajem ne boste zamudili nobenega trenutka. Zahvaljujoč revolucionarni umetni inteligenci lahko snemate do 10 sekund in pri tem ustvarite vsebine najrazličnejših oblik, med katerimi boste zagotovo našli stil, ki najbolje ustreza trenutku. Z izboljšanim Nočnim načinom pri Galaxy S10 in Nočnim hiperzamikom, tako pri Galaxy S10 kot tudi pri Galaxy Note10, boste lahko v objektiv ujeli nočne posnetk z še bolj živimi barvami.

Funkcija Enkratni zajem
Funkcija Enkratni zajem

Ko boste zajeli popoln posnetek, vam bo funkcija Filter po meri omogočila ustvarjanje lastnega filtra z barvami in stili, ki so vam najbolj všeč. Filter lahko shranite in ga uporabljate tudi v prihodnje.

Funkcija Filter po meri
Funkcija Filter po meri

Način Pro bo vsem navdušencem nad snemanjem omogočil, da poljubno ročno prilagodijo občutljivost ISO, hitrost zaklopa in raven osvetlitve. Med zajemanjem videoposnetka bo tudi možno preklopiti med glavno in sprednjo kamero.

Inteligentna galerija

Posodobitev vključuje tudi številne funkcije galerije, ki vam bodo pomagale urediti vaše posnetke. V galeriji lahko sliko povečate in v levem zgornjem kotu pritisnete Hitro obrezovanje, da posnetek obrežete na poljubno velikost. Če boste vključili možnost Čisti pregled, se bodo podobni posnetki samodejno združili po temah, vaša galerija pa bo bolj pregledna in organizirana.

Funkcija Hitro obrezovanje
Funkcija Hitro obrezovanje

Enostavno deljenje

Zdaj lahko preprosto in hitro delite več vsebine. S funkcijo Hitra delitev lahko vidite, kdo izmed vaših stikov je v bližini, in hkrati delite posnetke ali celo velike datoteke z več ljudmi. S funkcijo Deljenje glasbe lahko razširite svojo povezavo Bluetooth tako, da te ni treba prekinjati, če želi vaš prijatelj deliti svojo glasbo na zvočniku z Bluetoothom.

Funkciji Hitra delitev in Deljenje glasbe
Funkciji Hitra delitev in Deljenje glasbe

Datum posodobitve in seznam funkcij se lahko razlikujeta glede na trg in model telefona!

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!