Tom Cruise prodaja sanjsko posestvo v Koloradu za 40 milijonov dolarjev

Sanjska posest zvezdnika je lahko tudi tvoja!

Foto: Sotheby's International Realty

Tako so videti sanje o pobegu iz urbanega življenja, če si ena najbolj slavnih oseb v Holywoodu - Tom Cruise.

Po skoraj 30 letih se Tom Cruise prodaja legendarno posestvo v Koloradu. Ikona Hollywooda je nepremičnino kupila že davnega leta 1994 in se nahaja ob vznožju gore. Tu je Tom načrtoval in zgradil kar 930 kvadratnih metrov veliko hišo. Pobeljena cedra in avtohtoni kamniti zunanji del ji daje izjemen klasični brezčasni videz gorske rezidence.

Foto: Sotheby’s International Realty

Nahaja se v gozdu, ki je od glavne ceste oddaljen skoraj dva kilometra, toliko je namreč dolg dovoz do objekta. Glavna hiša ima štiri spalnice, tri dodatne spalnice pa se nahajajo v prizidku oziroma tako imenovanem gostišču. Skupaj pa objekt premore kar 9 kopalnic. Za kupce, ki radi tudi sami izvajajo svoje kaskaderske kadre, ranč vključuje tudi kolesarsko in motorno stezo, športno igrišče in helipad, skupaj z mrežo pohodniških in krpljaških poti v zaledju, kjer je le že divjina. Posestvo je namreč veliko kar 1,3 milijona kvadratnih metrov.

In cena? Posest se prodaja pri  Sothebysrealty za okoli 40 milijonov dolarjev. Kar pravzaprav niti ni tako pretirana vrednost za velikost in eskluzivnost ter tudi ime, ki ga ponuja ta posest.

Galerija: Posestvo v Koloradu

Dodatne Informacije

sothebysrealty.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepša stojala za notranje rastline: za vsak stil interierja