fbpx

Trendi barva za lase: temno blond barva vlada zadnjim poletnim trendom (2022)

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Poletje se morda bliža koncu, vendar pa to ne pomeni, da so se zaključili tudi letošnji poletni trendi. In najnovejši, ki trenutno vlada svetu frizur, je temno blond barva. Ta odtenek je primeren tako za dolgolaske kot tiste s krajšimi lasmi, popularen pa je predvsem zato, ker v primerjavi s svetlejšimi toni ne zahteva veliko nege.

Ko govorimo o blond laseh, večina najprej pomisli na platinaste odtenke, ki takoj pritegnejo pozornost. Vendar pa trendom trenutno vlada nekaj nekoliko drugačnega: temno blond barva, ki bo vašemu izgledu takoj dodala pridih poletja.
Temno blond barvo smo lahko najprej opazili pri zvezdnicah, kot sta Hailey Bieber in Zendaya, in kmalu je pričelo naraščati število žensk, ki so se namesto za belo blond odločale za nekoliko temnejše odtenke. Frizerji menijo, da razlog za to ne leži le v čudovitem tonu, ki ga na barvni lestvici uvrščajo med rjavo in blond, pač pa tudi v dejstvu, da ne potrebuje tako stroge nege kot svetlejši odtenki, poleg tega pa prelepo izgleda tudi v kombinaciji z rjavim narastkom.

Temno blond lasje veljajo za brezskrben odtenek, ki ga lahko izberete ne glede na to, za kakšne frizure se po navadi odločate. Pristaja tako kodrolaskam kot tistim, katerih lasje so ravni– tako dolgolaskam kot tudi tistim s krajšimi lasmi. Temno blond lase lahko nosite spuščene, pa tudi v čopu ali figi, če pa želite barvo vzdrževati, je dovolj, da frizerja obiščete 2-4-krat letno.
Temno blond frizuro najlažje dosežete tako, da frizerja prosite za subtilen balayage, lahko pa se tudi odločite za en odtenek po celotni dolžini las. Tako barvo nato doma negujete tako, da izbirate izdelke, namenjene blond lasem in šampone, ki ne vsebujejo sulfatov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!