fbpx

Trik, ki je preplavil Tik Tok: do čudovitih las s kuhinjsko folijo

Foto: envto
Zadnjič posodobljeno: :

V zadnjem času se zdi, kot da smo vsak dan priča novemu lepotnemu nasvetu, ki izvira iz družbenega omreža Tik Tok. In najnovejši je trenutno lepotni trik, ki naj bi vam v manj kot minuti pomagal znebiti se naelektrenih, neubogljivih las, zanj pa potrebujete le alu folijo. Pozanimali smo se, kakšen je ta lepotni trik s kuhinjsko folijo in kaj o njem meni internet.

Nobeni ni najbolj povšeči, ko zjutraj kar ne more in ne more ukrotiti svojih las. In ker so naelektreni lasje, ki jih ne uspemo zgladiti, zelo pogost problem, ni nobeno presenečenje, da se je na socialnem omrežju Tik Tok pojavila rešitev.
Ko se je uporabnica Tik Toka @laurentpreble pritoževala nad neubogljivimi lasmi, ji je ena od njenih sledilk predlagala, da poskusi trik z alu folijo oz. kuhinjsko folijo. In izkazalo se je, da ta nasvet res deluje.

Včasih se zdi ukrotiti lase najtežja naloga Foto: Lods Muertos Crew / Pexels

Ta lepotni trik je povsem preprost, zanj pa boste potrebovali le kos kuhinjske folije. Le-ta je narejena iz aluminija– materiala, ki pomaga nevtralizirati električno statiko in tako poskrbi, da se znebite videza naelektrenih las. To boste najlaže storili tako, da s folijo podrsate po svojih laseh v smeri od zgoraj navzdol. Razliko so mnogi uporabniki opazili že po nekaj sekundah.
Marsikoga je potem zanimalo, ali ima ta unikaten trik tudi dolgoročni učinek. Tukaj vam svetujemo, da nimate previsokih pričakovanj: ta nasvet je namenjen predvsem za tiste dni, ko se znajdete v naglici in iščete hitro rešitev. Vaši lasje namreč ne bodo ostali gladki ves dan, to, kdaj boste znova opazili naelektrenost, pa je odvisno od vlažnosti zraka, ki vas obdaja: več, kot je vlage, hitreje lahko pričakujete, da se bodo vaši lasje povrnili v prvotno stanje. Če iščete dolgoročno rešitev, vam zato raje predlagamo, da izberete izdelke za lase, ki pomagajo zmanjšati naelektrenost.

@laurentpreble

Reply to @beachgirl364 ARE YOU KIDDING ME!!!! THANK YOU SO MUCH 😍😩 #tinfoil #statichair #HairHack #holycrap

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!