fbpx

Triki za vzdrževanje belih superg: kako enostavno očistiti bele superge

Foto: envato

Bele superge so brezčasna klasika, ki jih lahko nosite v vseh kombinacijah. Z nekaj triki in koristnimi informacijami pa lahko ostanejo po nošenju popolnoma bele. Razkrivamo vam trike za čiščenje belih superg, s katerimi bodo ostale snežno bele.

S prihodom pomladi so beli športni copati nepogrešljiv kos vaše garderobe, saj se odlično ujemajo tako s kavbojkami kot krili in oblekami. Z njimi absolutno nikoli ne zgrešite, saj se ujemajo s katerokoli modno kombinacijo. Edina težava, ki jo lahko imate je čiščenje, saj se le te (pre)hitro umažejo.

Pri čiščenju belih superg je najpomembneje je, da ste pozorni na material superg, saj je od njega odvisno, kako boste čevelj očistili. Postopek čiščenja je povsem preprost, saj potrebujete le zobno ščetko in milo. Lahko pa uporabite tudi sodo bikarbono, ki jo raztopite v mlačni vodi. S krožnimi gibi odstranite vso umazanijo, ki se je čez dan nabrala na vašem čevlju.

via GIPHY

Če so vaši beli športni copati iz usnja, je najbolje, da za čistilo uporabite mleko za telo, ki ga nanesete na krpo. Za takšne materiale so skoraj vedno najboljši izdelki, ki jih je enostavno nanesti in ne poškodujejo materiala. Nikar pa za čiščenje ne uporabljajte grobih materialov, kot sta mrežica ali gobica.

via GIPHY

Najbolje je, da se izogibate močnim čistilom in jih ne poskušate prati v pralnem stroju. To je največja možna napaka, ki jo lahko naredite, ker se lepilo, ki povezuje podplat z materialom, lahko odlepi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!