fbpx

UD 2016: festival Urbano dejanje 2016

Festival Urbano dejanje 2016

Od 8. do 14. avgusta 2016 se bo na ljubljanski Tobačni ulici urbano in ubrano dogajalo. Odvijal se bo festival Urbano dejanje. Gre za prireditev, ki je plod povezovanja mladih in kreativnih umov.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Tobačna ulica, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Festival Urbano dejanje bo tudi letos, tako kot že lani, poskušal povezati raznolikost urbanih kultur in jih združiti ter predstaviti v enem tednu. Od 8. do 14. avgusta bomo priča pestremu mestnemu dogajanju, ki ga prirejata organizator dogodkov Lightbox in klub ZOO.

Kaj lahko pričakujemo? Sedem polnih dni kulturnih aktivnosti. Manjkalo ne bo številnih glasbenih zvrsti – jazz, rock, hip hop, pop, alternativna, lokalna in elektronska glasba. Prireditelji obljubljajo vsakodnevno zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Nastopajoči pa bodo znani v prihodnjih mesecih.

PREBERITE ŠE: Orto Fest 2016 – program in nastopajoči

Festivalsko dogajanje se bo odvijalo na Tobačni ulici, v bližini kluba ZOO. Cilj organizatorjev je s festivalsko scenografijo v degradirano mestno okolje za čas festivala vnesti nov živež.

Dodatne Informacije

Več informacij:
urbanodejanje.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!