Under Armourjeve nove slušalke so plod sodelovanja z ‘The Rockom’

UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock Edition

Ali potrebujete nove brezžične slušalke, hkrati pa ste oboževalec igralca in nekdanjega tekmovalca v wrestlingu Dwayna Johnsona oziroma ‘The Rocka’? Za vas imamo rešitev.

Dwayne Johnson je skupaj s podjetjema Under Armour in JBL lansiral brezžične naglavne slušalke, ki bodo med vadbo vselej ostale na vaši glavi. Under Armour je model UA Sport Wireless Train Headphones – Project Rock Edition uradno predstavil prejšnji četrtek.

Za razvoj novega izdelka so proizvajalci potrebovali približno dve leti. Slušalke so sicer prvi kos opreme za trening iz Under Armourjeve kolekcije, ustvarjene v sodelovanju z ‘The Rockom’.

Nove brezžične slušalke lahko označimo za robustne, prav tako pa so odporne na znoj. Še posebej primerne so za visokointenzivno vadbo, kot je denimo dvigovanje uteži. Under Armour je v izjavi za javnost zatrdil, da je slušalke med treningom preizkusil tudi Johnson sam. Test so uspešno prestale, po ceni 318,43 evra pa so že na voljo za prednaročilo. Prvi kupci jih bodo dobili v septembru.

Galerija – UA Sport Wireless Train Headphones – Project Rock Edition

Dodatne Informacije

Več informacij:
underarmour.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!