fbpx
Razmišljaj globalno, vozi lokalno. Foto: ELPEC eBikes

Urbana e-mobilnost z ELPEC eBikes

Zadnjič posodobljeno: :
Oglasno sporočiloElpec eBikes

Prijetne temperature, želja po bolj aktivnem vsakdanu, skrb za okolje in v zadnjem času tudi cene goriva…Vse to so razlogi, da vedno več uporabnikov za pot v mesto, v službo ali šolo namesto avtomobilov izbere vožnjo s kolesom, veliko pa jih je navadno kolo že zamenjalo z električnim kolesom. Dejstvo, da e-kolesa postajajo vse bolj popularna ni skrivnost. Kar je nekoč veljalo za nišo, danes predstavlja trend.

Kaj so prednosti električnega kolesa pri vožnji po mestu?

Z e-kolesom se v urbanem okolju gibljemo lažje in hitreje kot z avtomobilom, poleg tega pa nimamo težav z nadležnim iskanjem parkirnega mesta. Kar naenkrat se raje odpravimo po opravkih, zraven pa uživamo v prijetni vožnji na svežem zraku. Prav tako je e-kolo dobra izbira na poti v šolo ali v službo, saj jutranja aktivnost spodbudi delovanje naših možganov in na cilj prispemo polni energije ter pripravljeni na nove izzive. Zaradi pomoči motorja nam ni potrebno skrbeti za svežino, ki jo včasih pogrešamo pri vožnji z navadnim kolesom. Poleg tega, da je vožnja lahkotnejša in še bolj zabavna, zraven poskrbimo tudi za svoje zdravje in pripomoremo k varovanju narave.

Kam po mestno e-kolo?

V podjetju ELPEC eBikes se zavedajo, da je e-kolesarstvo postalo eden izmed pomembnih segmentov trajnostnega načina mobilnosti in z vrhunsko ponudbo električnih koles poskrbijo za želje vsakega kupca. V njihovih specializiranih centrih e-koles vam bodo prijazni svetovalci pomagali izbrati tisto pravo e-kolo za vas, ki ga boste lahko pred nakupom lahko tudi preizkusili na testni vožnji! Poleg tega ELPEC eBikes sodeluje zgolj s priznanimi evropskimi proizvajalci, katerih e-kolesa so opremljena s pogonskimi sklopi najvišje kakovosti (Bosch, Yamaha, Shimano, Brose, Sachs, Fazua).

Po nakupu boste svoje e-kolo lahko pripeljali na brezplačen »nulti« servis v katerokoli od poslovalnic. ELPEC eBikes je namreč pooblaščeni serviser pogonskih sklopov proizvajalca Bosch. Poskrbijo za servis, diagnostiko in naročanje posameznih rezervnih delov, baterij in ostalih komponent Bosch. Poleg tega opravljajo diagnostiko tudi za pogonske sklope proizvajalcev Shimano, Yamaha in Brose.

Uredništvo City Magazina priporoča

Mestno e-kolo je najbolj pogosto uporabljen tip e-kolesa, saj ga uporabljamo v svojem vsakodnevnem življenju. Takšno kolo zahteva cenovno dostopnost, preverjene komponente z dolgo življenjsko dobo in malo vzdrževanja ter dodatno opremo (luči, prtljažnik…).

Začnite delovni dan sveži in polni energije!

Prednosti mestnih e-koles:

  • nadomestilo avtomobilu za vožnjo v službo ali po opravkih, brez težav pri parkiranju
  • za udobno raziskovanje vaše najljubše destinacije,
  • 24-mesečna tovarniška garancija.

E-kolo Malaguti Bolonina: popolna kombinacija italijanske elegance in nemške zanesljivosti

Nemški inženiring in italijanski dizajn sta ključna elementa Malagutijeve kolekcije e-koles. Celotna kolekcija je opremljena z Boschevimi pogonskimi sklopi. V ELPEC eBikes široki ponudbi mestnih e-koles je Malaguti Bolonina top izbira! Gre za mestno e-kolo odlične kvalitete, z Bosch motorjem Active Line 40Nm in Bosch baterijo PowerPack 400Wh, zato spada v višji cenovni razred mestnih e-koles. Na voljo ima 12 prestav, gibljiv nosilec krmila ter delno vzmetenje sedeža, kar pripomore k večjemu udobju že med samo vožnjo. Z Bolonino se brez težav lahko odpravite tudi na daljše izlete v okolici, saj je doseg baterije v povprečju 70 km ali več, odvisno od terena, načina vožnje, telesne teže uporabnika ter stopnje pomoči motorja, ki jo uporabljate.
Kolo je že opremljeno s prtljažnikom, zaščitnimi strehicami in lučmi, tako da ste takoj pripravljeni na vožnjo po mestnih ulicah.

E-kolo Fischer Cita: nemška kakovost za urbano uporabo

Fischer je uveljavljen kolesarski proizvajalec s kar 70-letno tradicijo, ki od nekdaj stremi h kakovosti in udobju uporabnika, kar je mogoče razbrati že med prvo testno vožnjo. E-kolo Fischer Cita nam zagotavlja nemoteno in prijetno vožnjo zaradi katere bo jutranja pot v službo postala najboljši del dneva. Opremljeno je z zmogljivim centralnim motorjem in integrirano baterijo, ki jo je med polnjenjem ali transportiranjem mogoče tudi odstraniti. Kapaciteta baterije znaša 500 Wh in vam tako zlahka prinaša do 100 kilometrov dometa. Vse potrebne informacije boste našli na velikem pametnem prikazovalniku, ki skrbi za jasno prikazovanje vseh pomembnih informacij vezanih na vožnjo. Za dodatno udobje, pa boste na e-kolesu našli vzmeteno sedežno oporo in krmilo nastavljivo po višini, tako da si lahko vsak uporabnik prilagodi držo svojim željam.

Če tudi vi želite avtomobil zamenjati z e-kolesom in postati del zelene prihodnosti, preverite ponudbo v enem izmed specializiranih centrov e-koles ELPEC eBikes, kjer vam bodo e-kolesarski specialisti prijazno svetovali in pomagali pri izbiri najboljšega e-kolesa glede na vaše želje in potrebe. ELPEC eBikes najdete na treh lokacijah po Sloveniji: v Ljubljanskem BTC-ju, v Mariboru na Teznem in v Šempetru v Savinjski dolini.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!