Ustvarjamo na Škucevih packarijah

Začetek novembra prinaša packarije in risanje in ustvarjanje in predstave in vse, za kar v toplih mesecih zmanjka časa.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Galerija Škuc

Organizator

Galerija Škuc

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Prost vstop

Gledališke predstave, ustvarjalne delavnice in pravljična druženja z novembrom prinašajo v mesto Škuceve packarije. Poleg že utečenega sodelovanja z različnimi gledališči in skupinami iz različnih koncev Slovenije, izvirne gledališke predstave in ustvarjalne delavnice pripravljajo tudi v sodelovanju s Srednjo vzgojiteljsko šolo in gimnazijo Ljubljana.

Med predstavami, ki se bodo dogajale od pričetka novembra do konca decembra, si bodo najmlajši lahko ogledali Zlato Gosko, Zvezdico Zaspanko, Pajka Ogabka, Zimsko pravljico, Gledališče iz kovčka in Zajčka zdravnika.

Letošnja novost je sklop Podmornica – Otok za mularijo, v katerem si bomo lahko ogledali kratke animirane filme. Za ustvarjalne duše pripravljajo packarije pod vodstvom izkušenih mentorjev, v pravljičnih druženjih pa bomo otroci spoznali Alenko Spacal in njeno slikanico Mavrična maškarada.

Dodatne Informacije

Vse sobote od 9.11.2013 do 21.12 ob 10.00.

 

Naslovna slika:
Kratki film: Babi vse ve …
Avtorji: Bor Okorn, Izabela Tominšek, Klara Kracina,Leon Modic, Neža Ciuha and Gal Tič
Produkcija ZVVIKS 2012

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aurora: avdio-vizualna galerija za vse ljubitelje elektronske glasbe