V Mariboru čarobni umetniki in iluzionisti z vseh koncev sveta

magibor
magibor

Magibor je mariborski magični festival, ki letos praznuje dvajsetletnico, in ki v mesto pripelje čarobne umetnike in iluzioniste z vseh koncev sveta.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Narodni dom Maribor

Organizator

Wladimir

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Dvourni večerni Gala show - 25€, Kongresna kozitacija - 75€

Evropejci, Azijci in Američani se bodo z istim ciljem zbrali v Mariboru: da razveselijo in načudijo obiskovalce Magibora, da zabavajo in da polepšajo dan. Med seboj bodo tekmovali, poleg tega pa tudi predavali obiskovalcem, svetovali in – da, prav berete – tudi razkrivali skrivnosti!

Magibor se zaključi z dvournim gala show-om, ki je vrhunec festivala in vedno znova preseneča s komičnimi točkami in vrhunskimi čarovniki. Če jih naštejemo le nekaj. Prišli bodo Vladlen iz Ukrajine, ki manipulira z nogami, pritlikavec Vittorio Marino, ki preraste vse, Igor iz Srbije, ki je letos prejel 1. nagrado na Avstrijskem kongresu čarobnikov, vrhunski stand up komik in kabaretist Martin Kosch, sharlatan Domenico Lanutti

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Odprta kuhna 2020 že drugi teden v juniju, po novem bo potekala dva dni!