fbpx
Foto: vanmoof.com

VanMoof V: prepoznaven dizajn s še več moči

VanMoof nadgrajuje svoje, zdaj že ikonično električno kolo in mu z novim modelom V, dodaja še več moči.

VanMoof z modelom V ohranja svojo prepoznaven dizajn in mu dodaja še več moči. Električno kolo se lahko požene do skoraj 60 km/h, medtem ko sta aktualna modela S3 in X3, omejena na 25 km/h (EU) in 40 km/h (ZDA). V tem trenutku žal nič ne nakazuje na to, da bi se pravila znotraj EU spremenila, so pa morda ravno takšna kolesa tista, ki bodo pripomogla odločevalcem do razmisleka in popuščanja novi mobilnosti.

Med drugim je model V tudi prvi VanMoof, ki ima integrirano prednje in zadnje vzmetenje. Tako kot ostali VanMoofi bo tudi V brez vzvoda za dodajanje “plina” in brez možnosti odstranitve baterije. V tem primeru bo ponujena možnost nakupa dodatne baterije, ki bo podaljšala doseg in jo bo mogoče pritrditi na okvir kolesa. Model V je trenutno še v razvojni fazi, luč sveta pa naj bi ugledal v letu 2022. Pričakovana cena bo znašala okoli 3.100 evrov. kar nakazuje nato, da se bodo v prihodnosti tudi visokokakovstna električna kolesa nekoliko cenila.

Vsekakor hvalimo dizajn, ki je pri tej znamki lengendare in nosi samosvoj podpis.

Dodatne Informacije

vanmoof.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!