Vans & Pixar: nova modna pravljica

Vans Toy Story 4

Vans je končno razkril prve izdelke iz kolekcije Disney Pixar Toy Story. Težko pričakovana linija vključuje superge, obleke, kape, nahrbtnike in druge modne dodatke za odrasle in otroke.

Ljubitelji vansk, pozor! 7. oktobra gre v prodajo nova, zelo težko pričakovana kolekcija Vans Disney Pixar Toy Story. Z izdelkov se nam bodo tokrat smejale Andyjeve najljubše igrače, med drugimi Buzz, Woody in Bo Peep. Kolekcija Toy Story bo vključevala legendarne modele vansk, kot so superge Sk8-Hi, Authentic, Old Skool in Slip-On.

Vans nas na Instagramu že mami z videonapovednikom linije.

Vans je zelo premeteno povezal tudi materiale izdelkov z materiali, ki najbolj pritičejo risanim likom na izdelku. Na Twitterju so že pred dnevi ‘ušle’ prve fotografije izdelkov Vans Pixar Toy Story, zdaj pa so kolekcijo že objavili tudi na svoji uradni spletni strani, na kateri boste lahko od 7. oktobra naprej kupili kose iz kolekcije. Oglejte si jih v spodnji galeriji.

PREBERITE ŠE: Podarjamo superge Salomon X-Sream Flare GTX

Galerija: Kolekcija Vans Pixar Toy Story

Dodatne Informacije

Več informacij:
vans.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Holografski” lasje so najbolj vroč (in najbolj čaroben) trend barvanja las 2020