fbpx

Vaša najljubša mobilna igra se vrača z dodatkom obogatene resničnosti

Le kdo se ne spomni mobilne igre Snake, ki je od vas zahtevala, da s kačo poberete bonuse, ki se naključno pojavljajo po zemljevidu? Če ste se nad igro navduševali, imamo za vas odlično novico.

Nokia je ponovno lansirala legendarno igro Snake, v kateri se bo odslej mogoče preizkusiti prek Facebookove tehnologije obogatene resničnosti.

Igra je zaznamovala življenje mnogih ljudi, ki so svoje otroštvo preživljali ob koncu 20. in na začetku 21. stoletja. S pomočjo njene nove različice bodo danes že odrasli posamezniki lahko podoživeli nostalgijo. Veselja ob postavitvi novega rekorda in žalosti ob nesreči z lastnim zadkom se pač ne da nadomestiti.

Namen igre sicer ostaja enak. V nasprotju s klasično različico bodo igralci upravljali kačo, ki bo požirala jabolka. Funkcija Snake Mask z uporabo sprednje kamere na Nokiinih pametnih telefonih igralcem omogoča, da se preobrazijo v kačo, ki jo usmerjajo z obraznimi kretnjami.

Uporabniki bodo svoje veščine prek videoposnetka v živo na Facebooku lahko razkazali tudi svojim prijateljem.

Kako igrati Kačo z uporabo obogatene resničnosti?

1. Odprite Facebook.
2. Kliknite na ikono kamere v zgornjem levem kotu, da odprete Facebookovo kamero.
3. Pomaknite se na masko Kače.
4. Začnite igrati.
5. Zapravite naslednjih 500 ur svojega življenja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!