Audi A4
Utrip mesta · mobilno

Da je rivalstvo med nemškimi znamkami avtomobilov vseprisotno, je splošno znano, včasih pa gre tako daleč, da pljuskne tudi med TV-oglase. Nazadnje je Mercedes hudomušno čestital BMW-ju ob 100. obletnici, zdaj pa je Mercedes sam postal tarča šale. Preverite, kaj mu je ušpičil Audi.

Ameriška podružnica nemške znamke Audi jo je v svojem najnovejšem TV-oglasu, v katerem reklamira model Audi A4, zagodla Mercedesu, ki si je sam nedavno privoščil šalo na račun BMW-ja.

PREBERITE ŠE: Audi v Sloveniji posnel oglas za Audi SQ7 TDI

Audi v oglasu pod sloganom ”Inteligenca je novi rock & roll” hvali nove napredne inteligentne rešitve v modelu Audi A4. Oglejte si zabaven oglas, ob katerem ne ljubitelji Audija ne Mercedesa in ne nevtralni gledalci ne boste mogli ostati ravnodušni.

Čestitka Mercedesa BMW-ju ob 100. obletnici:

Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF – kultni roadster kot Porsche 911 Novi Audi R8 Spyder V10 Novi Audi R8 Spyder V10 – oktanska simfonija na štirih kolesih cover-glc-coupe Novi Mercedes-Benz GLC Coupe: dvojček svojemu bratu GLE Coupe Kolo Velosophy Vélosophy: kolesa švedske znamke, ki vrača družbi · ·