Čarovnik in iluzionist Dynamo
V zraku · buzz buzz

Če Jean Eugène Robert-Houdin velja za očeta sodobne magije in David Copperfield za Harryja Houdinija konca prejšnjega stoletja, je nesporni kralj magije v 21. stoletju britanski čarovnik in iluzionist z umetniškim imenom Dynamo. Številni pravijo, da ni iz tega planeta in ko si boste ogledali kompilacijo njegovih najboljših trikov, boste verjetno delili njihovo mnenje.

Čarovnik in iluzionist Steven Frayne, bolj znan kot Dynamo, je trenutno največji zvezdniški mag znan tudi po seriji Neverjetni Dynamo (Dynamo: Magician Impossible) v kateri s svojimi triki kljubuje vsem zakonom fizike in logike. Sam pravi, da je za njegovimi čarovnijami vedno logična razlaga, a kot pravi čarovnik ”recepta” zanje ne izda. Nad čaranjem ga je navdušil dedek, s prvimi čarovnijami pa je odgovoril na nadlegovanje v šoli, predvsem na dečka, ki sta se fizično znašala nad njim (med drugim sta ga stlačila v pločevinasti smetnjak in ga zakotalila po hribu). Dedek ga je naučil kako dobiti moč, da ga nista več mogla dvigniti (tovrsten trik najdete tudi v kompilaciji).

PREBERITE ŠE: Photoshop čarovnija: Neverjetne živalske foto predelave

Če Steven Frayne ne bi bil Dynamo, bi bil kaskader, saj ga poleg iluzij in čarovnij greje tudi ljubezen do avtomobilov. Sicer pa v njegovem telefonskem imeniku najdete številna slavna imena kot so Snoop Dogg, Robbie Williams, Samuela L. Jackson , Jessie J, Wayne Rooney, David Coulthard,… kar je nekaj, kar si leta 2005, ko je na YouTubu objavil svoje prve trike, verjetno ni predstavljal niti v sanjah. To, da ga bodo nekaj let kasneje klicali zvezdniki, če lahko na njihovi (rojstnodnevni) zabavi uprizori kakšen trik.

cover-kletvice Preverite, kako ljudje preklinjajo in psujejo po svetu iStock_000062538524_Full Na smrt smešne ”motivacijske” misli za pesimiste p031l05h Velike nogometne ekipe nesebično pomagajo reševati krizo z begunci Parada cvetja na Nizozemskem v čast Van Goghu Največja parada cvetja na svetu z gromozanskimi cvetličnimi skulpturami počastila Van Gogha · · ·