Screen Shot 2018-03-13 at 09.13.34 copy
V zraku · buzz buzz

Ali moški res vedo, kaj na njih ženske najbolj fizično privlači? Mišice, tatu, nasmeh, frizura? V ženske glave je poskušala vstopiti skupina moških, ki so glede na predočeno fotografijo, ki so jo predhodno že ocenile ženske, poskušali uganiti, ali se ženskam zdi moški s fotografije privlačen. Gre za eksperiment Dating Beyond Borders, kjer so poskušali ugotoviti, kaj ženske fizično privlači na moških in kaj moški mislijo, da ženske privlači na njih. Imajo moško izkrivljeno podobo? Preverite!

Spletna stran Dating Beyond Borders, ki nas oskrbuje s trendi in nasveti za zmenke po svetu, se je v svojem najnovejšem eksperimentu osredotočila na skupino moških in žensk iz različnih držav, s katerimi so želeli osvetliti različno dojemanje spolov, ko gre za fizično privlačnost moškega. Kaj to sploh je? Kdo je hud tip?

PREBERITE ŠE: 20 stvari, ki jih ženske niste vedele o sebi preden ste postale mame

Je to nekdo, ki ima izklesano telo, ki deluje urejeno, ki ima nedolžen obraz? Ženske in moški so ločeno ocenjevali iste fotografije, moški pa so morali oceniti, ali se ženskam zdi določen moški privlačen. Pa mislite, da moški vedo, kaj je na njih magnet za ženske? Namig: ne povsem. Več ugotovitev pa najdete v zgornjem posnetku.

Kratica LOL počasi utaplja v pozabo. LOL je out, ha-ha je in! Kaj so vzroki za padec produtkivnosti poleti? Zakaj nam poleti pade produktivnost? Empire State Building je osvetlilo 160 vrst ogroženih vrst živali Projecting Change: v luči uboja leva Cecila Empire State Bulding osvetlilo 160 ogroženih živalskih vrst Stvar, ki jih niste vedeli o sebi preden ste postale mame 20 stvari, ki jih ženske niste vedele o sebi preden ste postale mame