cover-kako-bi-spremenil-svet
V zraku · buzz buzz

Kako bi spremenil/a svet, če bi ga lahko? Vprašanje, ki je neločljivo povezano z izborom za Miss sveta in odgovorom o miru in koncu lahkote na svetu. A kot boste videli v nadaljevanju ljudje različnih starosti vendarle ponujamo tudi drugačne odgovore, kot lepotice na odru. Dejstvo pa je, da en sam človek ne more spremeniti sveta. Lahko pa je iskra, ki zaneti požar.

Kako bi spremenil/a svet, če bi ga lahko? Vprašanje, katerega odgovor so kandidatke na lepotnih tekmovanjih omejile na zagotavljanje miru na svetu in izkoreninjenje lakote, najde številne zanimive odgovore, ko se obrnemo proč od lepotic, ki se borijo za lente.

PREBERITE ŠE: Največja savna na svetu je odprla svoja vrata

O tem smo se lahko prepričali, ko so taisto vprašanje zastavili ljudem vseh generacij, tistim najmlajšim in tistim, ki imajo za sabo že celo stoletje življenja. Humanitarno obarvane ali ne, ljudje imajo zanimive ideje. Preverite njihove odgovore in nam na naši Faceboom strani zaupajte, kako pa bi vi spremenili svet, če bi ga lahko.

Barbie na slavnih slikah Catherine Théry: invazija Barbie lutk na znamenite slike Girl on the bridge with symbolic padlocks 5 stvari, ki jih lahko počnemo v urbani džungli Ljubljane, ko so vsi na dopustu PicMonkey Collage #ThePowerOfMakeUp: nova viralna kampanja, ki slavi moč ličil Drevo 40-ih sadežev Drevo 40-ih sadežev: drevo, na katerem raste kar 40 vrst sadja! ·