Zgodovina ličenja
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ličila se je Kleopatra, ličiš se ti. Ličenje je z nami že tisočletja, zato je zgodovina ličenja prepolna posrečenih in manj posrečenih trendov. V zgodovinske knjige o ličenju se je zakopala umetnica ličenja Lisa Eldridge, ki se je podala 5000 let nazaj in se prek ličenja svojega obraza sprehodila skozi modne smernice, ki so vladale v ženski modi vse do danes. Preveri, kdaj je bilo dobro biti ženska in kdaj malo manj (govor je le o modi, da se razumemo).

Ličenje je z nami od nekdaj. Te zanimajo najboljši in najslabši trenutki v zgodovini ličenja? Isto je zanimalo umetnico ličenja Liso Eldridge, ki je domačo nalogo opravila namesto nas in na svojem obrazu pokazala najboljše in najslabše make up trenutke v zgodovini ličenja. Pri tem je za karseda pristen videz določene dobe poskrbela tudi s pričesko in primerno opravo.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2015: rjava šminka je nazaj!

Vsekakor vredno ogleda, saj video ponuja ne le vizualni, ampak tudi vsebinski vpogled v zgodovino ličenja, razkriva namreč tudi ozadja določenih trendov.

Rjava šminka Lepotni trendi 2015: rjava šminka je nazaj! Temno rdeča šminka Lepotni trendi 2015: Jeseni bo v modi temno rdeča šminka Untitled-1 Vedno modni naravni make up Maske za Halloween Noč čarovnic: najboljše maske po vzoru zvezdnic · ·