shutterstock_713760136
V zraku · buzz buzz

Z napredkom tehnologije smo priča spreminjanju načinov vremenske napovedi. V zadnjem času je v rabi tehnologija zelenega zaslona, ki omogoča prikaz 3D-zemljevida. Ali bo temu še dolgo tako?

Vse kaže na to, da so pri ameriškem televizijskem programu The Weather Channel vremensko napoved pripravljeni popeljati na višjo raven.

Njihovo poročilo o orkanu Florence, ki pustoši po območjih Severne in Južne Karoline, je z nazornim prikazom uničujočih posledic poplav vsekakor vzbudilo veliko pozornosti. Če se vam mudi, vam predlagamo, da z ogledom začnete po 30 sekundah videoposnetka.

Ob prispevku, ki je dokaz o neverjetnem napredku tehnologije, so le redki ostali ravnodušni.

The Weather Channel je v preteklosti že dokazal, da mu dvigovanje prahu ni tuje. Naj samo spomnimo na poročanje ob umiku ZDA iz pariškega podnebnega sporazuma. Televizijski program je ob kontroverzni potezi ameriškega predsednika Donalda Trumpa oklical za ‘lažnivega idiota’.


shutterstock_1075910024 5 super kul podjetij, ki bodo krila tvoje življenjske stroške shutterstock_622117376 To se zgodi z našimi hišnimi ljubljenčki, ko jih damo uspavati mcdonalds Fotografije, ki prikazujejo, kako noro je bilo na odprtju prvega McDonald’sa v Moskvi leta 1990 haha Najbolj smešne fotografije živali 2018 so resnično prikupne · · ·