Olimpijske sanje mu je vzel korenjak.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Ne poškodba, ne sodniki in ne nasprotniki, moškost mu je razblinila olimpijske sanje. Japonskega skakalca s palico Hirokija Ogito je nastopa v finalu skoka s palico na OI Rio 2016 stal njegov korenjak! Oglejte si neverjetno smolo, ki se mu je pripetila v kvalifikacijah.

Japonski skakalec s palico Hiroki Ogita ni pritegnil pozornosti javnosti s svojimi rezultati, pač pa s precejšnjo smolo, ki se mu je zgodila v kvalifikacijah in ga stala napredovanja v finale te discipline.

PREBERITE ŠE: Rio 2016 – olimpijski duh v vsej svoji veličini: tekačici s potezo, vredno posebne medalje

Ob zadnjem skoku, za katerega se je zdelo, da mu bo z njim vendarle uspelo preskočiti zastavljeno višino, mu je namreč narobe hodil njegov korenjak, na katerega Ogita očitno ni računal v svojih kalkulacijah. In prav moškost je bila na koncu tista, ki je letvico dokončno podrla, in dobra uvrstitev je splavala po vodi (na koncu je zasedel 21. mesto). Kaj je na koncu bolj bolelo, ponos ali moškost, ve samo Japonec sam.

Japonski skakalec s palico Hiroki OgitaOdpri galerijo
DJ škatla za pico Škatla za pico, ki je tudi DJ mešalna miza Sladoled Titovo Velenje Sladoled Titovo Velenje – sladoled z okusom po bivši Jugi Nike s super nuno ruši stereotipe. Madonna Buder: železna nuna, ki pri 86 letih še vedno tekmuje v triatlonu Nove fotografije planeta Mars. Nasa: najbolj osupljivi posnetki planeta Mars do zdaj · · ·