Učenje sloveščine ameriških diplomatov
V zraku · buzz buzz

Če vam je kdaj neredno, ker niste prepričani, da ste kakšno angleško besedo pravilno izgovorili ali naglasili, naj vam ne bo nikar. Potem ko si boste ogledali posnetek ameriških diplomatov na veleposlaništvu v Ljubljani, ki se učijo slovenščine in boste videli, kakšne preglavice jim povzroča, boste namreč izpadli pravi talent za angleščino. Tukaj je ekskluziven vpogled v učno uro slovenščine na ameriškem veleposlaništvu, ki ti bo razširil nasmeh do ušes!

Ameriški diplomati na veleposlaništvu v Ljubljani se vsak dan naučijo nekaj novega o Sloveniji, o njeni kulturi in zgodovini, sestavni del spoznavanja naše dežele pa je kakopak tudi slovenščina.

PREBERITE ŠE: Ameriška najstnika testirata slovenske sladkarije in …

Te zanima, kako gre učenje slovenščine ameriškim diplomatov in kakšne preglavice jim povzroča? To preprosto moraš videti! Če želiš, da se naučija kakšne posebne besede jim to lahko rpredlagaš na njihovem Facebook profilu.

Hrana na Instagramu Instagram: hrana z največ hashtagi Behind The Leather - šokantna kampanja neprofitne organizacije PETA, ki nas vse postavlja na zatožno klop Behind the Leather: PETA s šokantno kampanjo s ponarejenimi usnjenimi izdelki To so trije načini, kako postati učilni stroj! 3 načini, kako postati učilni stroj! PicMonkey Collage Norveški bog Thor je resničen! · ·