Surfanje na ekstremni višini.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · šport

Surfanje, skoki BASE in ziplining so vsak zase adrenalinski šport, ekipa The Flying Frenchies, za katero je adrenalin droga, pa je vse tri ekstremne športe združila v eni vrhunski adrenalinski izkušnji, ki ti bo naježila kožo!

Flying Frenchies je majhna ekipa drznih športnikov, ki živijo za adrenalin. Očitno pa jim skoki BASE, torej skoki, ko padalec skoči s stoječega objekta, surfanje in ziplining, to je spuščanje po jekleni vrvi med dvema točkama, sami po sebi niso več dovolj adrenalinski, zato so potrebovali močnejšo dozo. In prišli so na idejo, da vse tri ekstremne športe združijo v enega.

PREBERITE ŠE: Predrzno! BASE skok v neznano skozi goste oblake!

Tako so surfali po jeklenici na višini 600 metrov v francoskem gorovju Vercors Massif in nato s deske skočili v globel. Ekipa se je na surfanje na ekstremni višini pri veliki hitrosti pripravljala dve leti.


Si tudi vi grizete nohte? (Foto: Shuterstock) Po teh malenkostih lahko ljudje ocenijo vašo osebnost shutterstock_1470920435 Kako se dobro poljubljati? Znanost ima odgovore! Donald Trumo in Melani Trumo na volišču. [Video] Donald Trump med glasovanjem poškilil na glasovnico Melanie! Nova oblika čokolade Toblerone. Čokoladi Toblerone spremenili obliko in ljudje so besni! · · · ·