Vittorio Brumotti je nazaj z novo serijo freestyle trikov na cestnem kolesu.
Utrip mesta · šport

Vittorio Brumotti je nazaj. Profesionalni trial kolesar, ki si lasti zajeten kup Guinnessovih rekordov in je eno s kolesom, prihaja z novo kompilacijo freestyle trikov s cestnim kolesom. Tokrat kar v dresu profesionalne kolesarske ekipe Tinkoff-Saxo, za katero med drugim vozita Španec Alberto Contador in Slovak Peter Sagan, ki tudi obvlada freestyle na cestaku, a ne seže do kolen Italijanu, ki tokrat jemlje sapo s triki na letalskem pokopališču, na zaščitni cestni ograji na pečini in v gozdu.

Vittorio Brumotti je prav poseben kolesar, eden najboljših trialistov na svetu, ki dokazuje, da cestno kolo ni ustvarjeno le za drvenje po cesti. Z njim namreč izvaja številne freestyle trike, ki so na meji mogočega, nekateri pa so povrh še sila predrzni, kot na primer vožnja na robu pečine.

PREBERITE ŠE: Neverjetni triki s cestnim kolesom & freestyle umetnik Brumotti

Gre že za Italijanovo drugo tovrstno kompilacijo, ki prihaja leto po njegovem cestnem prvencu. Ogled obvezen! In naslednjič, ko se odpravite izvajati trike pustite rolko in BMX-a doma.

Vadba joge doma Joga: odlični spletni portali za vadbo joge doma Signature Signature: Slovenski skejterski lifestyle video projekt Giro Rosa 2015 prihaja v Slovenijo. Giro Rosa 2015 – Slovenija prva tuja gostiteljica največje ženske etapne kolesarske dirke na svetu Runner - running shoes closeup Tek – gibanje skozi zabavo · ·