Znane blagovne znamke in njihova čudaška originalna imena.
V zraku · buzz buzz

Danes je ime blagovne znamke sila pomembno in izbira lahko pomeni razliko med ‘biti’ ali ‘ne biti’. Gre za eno izmed najučinkovitejših strategij ali usodnih napak, ki jih lahko podjetje naredi. Je namreč element identitete, identifikacije in razločevanja, njen pomen pa je še toliko večji v primeru mednarodnih institucij. Da bo originalno ime cokla v njihovem razvoju je ugotovilo tudi nekaj svetovno znanih blagovnih znamk, ki so imela prvotno precej čudaška imena.

Preden so nekatere svetovno znane blagovne znamke prišle do svojega zmagovitega imena, so imele precej čudaške nazive.

PREBERITE ŠE: Kako ljudje po svetu izgovarjajo znane blagovne znamke?

Če bi obveljalo ime iz ”rojstnega lista”, potem na primer Google danes ne bi bil Google, pač pa Backrub! Vsekakor smo lahko veseli, da so ga njegovi ustanovitelji preimenovali, enako pa velja tudi za nekatera druga velika imena med blagovnimi znamkami, ki so odvrgla svoje prvotno ime.

Kako ljudje po svetu izgovarjajo nekatere najbolj znane znamke? Kako ljudje po svetu izgovarjajo znane blagovne znamke? Bližnjice na tipkovnici, ki jih želite poznati 50 bližnjic na tipkovnici, ki vam bo spremenilo življenje in prihranilo čas [osX in Win] 9YJ0EbvwTrw L´Oréal – The Waterproof Experience – s filmom Titanik so testirali obstojnost nove maskare Coca-Cola in Trussardi Trussardi oblekel Coca-Colo