fbpx

Vila Amber St. Martin: prekrasna trendovska vila v srcu Malega Lošinja

Foto: Booking.com

Oblikovalsko dovršena vila je prava oaza miru in estetike, kjer si lahko oddahnete od vsakodnevnega stresa in se brezskrbno zleknete ob zunanjem bazenu. Vstopite v Vilo Amber St. Martin.

Mali Lošinj velja za pravi biser Kvarnerja, ne le zahvaljujoč izjemnemu ozračju, polnemu dišavnic in vonja po borovcih, temveč tudi zavoljo kristalno čiste vode in prekrasnih plaž. Prav na tem jadranskem biseru pa vas pričaka stilsko dovršena nastanitev vila Amber St. Martin, ki predstavlja dobrodošlo oazo miru v vročini.

Foto: Booking.com

Vilo navdihuje preprostost, ravnovesje z naravo in naravnimi materiali. Dvosobna vila se nahaja v tradicionalnem ribiškem pristanišču Sv. Martin, le 150 metrov od čudovite plaže in 10 minut hoje do centra Malega Lošinja.

Dih jemajoč interjer

Vila Amber St. Martin se razteza na 70 m², interjer pa je zasnovan v nežnih naravnih in zemeljskih tonih. Prevladujejo trendovski odtenki rjave, bež in sive barve z zelenjem številnih rastlin. Piko na i dajejo elementi iz lesa in kamenja ter številni dodatki od pletenih košar do keramičnih posod. Prav impresiven in dobro premišljen interjer je tisto, kar vas pri vili najprej prepriča. Nič kaj manj zanimiva pa ni njena vsebina.

Iz vseh sob se odpira pogled na morje, najbolj pa goste očara terasa z bazenom in zunanji dnevni prostor. Ob zunanjem bazenu najdete veliko dnevno posteljo in udobne stole, vse kar potrebujete je dobra knjiga in kozarec osvežilne pijače pa bo vaš oddih brez kančka dvoma najbliže popolnosti

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!