fbpx

Villa AltaVista: luksuzna vila z zasebnim igriščem za mini golf

Foto: booking.com

V Opatiji se nahaja zanimiva Villa AltaVista, ki gostom nudi tudi zasebna igrišča za mini golf in manjši fitnes center.

Na mirni lokaciji priljubljene opatijske riviere se nahaja Villa AltaVista, ki želi postati sinonim za sodobno in razkošno bivanje. Namesti lahko do osem odraslih oseb, ki so jim na voljo štiri udobne zakonske postelje. V sklopu vile sta tudi dve polno opremljeni kuhinji in žar.

Villa AltaVista je pravi naslov za vse, ki si želijo še nekoliko več, kar nudijo običajne vile. Ponaša se namreč s kopico aktivnosti, ki se jim prepustite že v sklopu same vile in pripadajoče posesti. Odprti tloris pritličja se odpira na velikanski zunanji ogrevani bazen s slano vodo, v sklopu vile pa najdete tudi zasebni fitnes center s čudovitimi pogledi na Jadransko obalo, finsko savno in masažno kad.

Verjetno največja prednost vile je zasebno igrišče za mini golf, ki se razteza na kar 500 m2. Poleg tega se vila ponaša tudi z igralno sobo, kjer so na voljo številne namizne igre, od biljarda do zračnega hokeja. Ima tudi zunanji projektor, tako si lahko priljubljene oddaje ogledate kar na terasi, ob dobri hrani. Gostom so na voljo tudi brezplačna kolesa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!