fbpx

Villa Ivanovi dvori in Villa Josipovi dvori: očarljivi kamniti hišici v Skradinu za popoln dalmatinski oddih

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Le lučaj od Šibenika, v privlačnem Skradinu, se nahajata dve, lično oblikovani, apartmajski hišici - Villa Ivanovi dvori in Villa Josipovi dvori.

Dve kamniti hišici, umeščeni v navtično središče šibeniške regije – Skradin, nudita vse, kar za popoln oddih potrebujete. Kljub temu, da se s svojo arhitekturo klanjata dalmatinski tradiciji, pa sta pisani na kožo sodobnim hedonistom. Luksuzni vili pričata o dobrem okusu lastnikov, ki so v interjer vpletli tudi svoj osebni pečat. Na prvem mestu pa sta seveda udobje in minimalistični pristop, ki zagotavljata popoln oddih sredi neukrotljive narave.

Interjer odlikuje dizajnersko pohištvo, s poudarkom na naravnih materialih kot sta les in kamen ter vrsto steklenih detajlov. Vsaka od vil lahko sprejme šest gostov, ki spijo v udobno opremljenih spalnih prostorih z zakonskimi posteljami.

Vsak od vil nudi lasten zunanji bazen s sončno teraso, ki je glavni dragulj namestitev. Na njej se lahko spočijete na udobnih ležalnikih in gostite prijatelje. Poleg tega vili nudita tudi uporabo savne in izposojo koles, s katerimi lahko obiščete bližnje vasice in kraje. Zapeljete se lahko do lokalnih ponudnikov olja in oliv, s katerimi se potem razvajate na terasi ob večerih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!