Vsaka želja se lahko izpolni, če dosežete določeno stanje duha in se naučite posnemati resničnost

"Kar um proizvede in verjame, lahko tudi doseže. Način razmišljanja je vse. Kar mislimo, to postanemo." - Napoleon Hill

Če želite z mislimi ustvariti tisto, kar si želite, morate doseči stanje duha, kakor da se je tisto, kar si želite že dejansko zgodilo, in to morate začutiti s vsem svojim bitjem. Delati morate na tem, da ta resničnost, ki obstaja že v vaših mislih, postane resničnost tudi za ljudi okoli vas.

Predstavljamo vam pet korakov, s pomočjo katerih, si boste lahko uresničili to, kar si resnično želite.

Prvi korak

Najprej se morate odločiti, kaj si želite. Je to avto, potovanje, partner, nova služba, ideja, ki bo spremenila svet? To mora biti nekaj, kar si resnično želite. Morda je to nekaj velikega, za kar ste se pripravljeni odreči drugim stvarem in dihati le za to. Čas tu ne igra vloge. Važna je odločenost in težnja po uresničitvi. Delajte vse kar zmorete, da se približate uresničitvi te želje. Pri večjih željah morate imeti adrenalinsko potrebo po tem. To je bistvenega pomena za vaš uspeh. Pri manjših stvareh to ni potrebno, saj je manjše stvari veliko lažje doseči.

Drugi korak

Miselno morate odpotovati naprej v prihodnost in izkusiti občutek, ki bi ga imeli ob uresničitvi želje. To se je zgodilo. Zdaj. Občutite ta občutek, ki se pojavil, ko se je to zgodilo. Poglejte, kako ste veseli, srečni zaradi te manifestacije. Čutite. Doživite ta občutek. Občutite, kako hvaležni ste, da imate zdaj to v svojem življenju. In kako ste hvaležni, da ste si dokazali, da lahko spremenite svoj svet  le s svojim umom. Razmislite, kako dolgo je trajalo, da se je to zgodilo in zakaj se ni zgodilo prej, ampak točno tedaj, ko je bilo potrebno. Na popoln način in v idealnem času.

Vse se je postavilo na svoje mesto. Ostanite na tej točki, dokler resnično ne izkusite vseh teh občutkov. In ko jih začutite, lahko preidete na tretji korak, ne prej. To lahko traja 10 minut ali več. V bistvu ni pomembno, kako dolgo traja, vendar tega ne smete preskočiti! Torej, vse se mora najprej zgoditi v vaših mislih.

Miselno morate odpotovati naprej v prihodnost in izkusiti občutek, ki bi ga imeli ob uresničitvi želje.

Tretji korak

To ne bo imelo smisla, če niste naredili in razumeli drugega koraka. Pomislite, potem. ko se je vse že zgodilo v vaših mislih, ali mislite, da to resnično potrebno, da se zgodi tudi v resničnosti? Razmišljajte nekaj časa. To je namreč že postala resničnost za vas, torej je že resnično. Občutek, ki bi ga morali doživeti, je, da se je vse zgodilo ob pravem času in na pravi način. Tedaj, ko je najbolje za vas. Ali čutite? Občutite to? To je občutek, ki ga želite imeti v mislih. Ne pojdite na naslednjo točko, dokler tega ne začutite. Ko doživite ta občutek, ste ustvarili čarobni del zakona privlačnosti.

Četrti korak

Sedaj lahko začnete sprejemati ustrezne ukrepe, zaradi katerih bo vaša resničnost postala resnična tudi drugim. Recimo, če želite najti partnerja, opazujte ljudi, ki so okoli vas. Če želite obogateti, ocenite vse možnosti za zaslužek in nato razvijte strategijo, ki bo najbolje delovala. Karkoli želite doseči, raziščite to temo in postanite strokovnjak na tem področju. S svojimi prevladujočimi mislimi in osredotočenostjo lahko dosežete, kar želite.

Ampak to lahko storite samo brez občutka potrebe, brez občutka “moram”. Pridno delajte, da dosežete svoj cilj, imejte odprte oči in pričakujte, da se bodo stvari zgodile. Hvaležno sprejmite naključja, ko se pojavijo. Naključja si predstavljajte kakor pomoč. Vaša samozavest bo samodejno rasla z vsakim majhnim korakom vaše manifestacije.

Peti korak

Postopek nadaljujete, dokler vaša resničnost ne postane tudi resničnost drugih ljudi. Naj bo vaš um osredotočen. Ne dvomite. Opazujte svoja čustva in opazujte svoj ego, ki vam bo poskušal vliti dvom. Poglejte ga, poglejte kakšen je, kako neuporaben in uničujoč je na poti k vašim ciljem. Proces manifestacije lahko vedno povzroči nekaj večjega in boljšega. Bodite torej odprti za majhne in večje manifestacije, ustvarite svojo resničnost in kreirajte svoje življenje.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Na koncu dneva lahko računaš le nase!