Vse zmagovite fotografije leta 2015

Zmagovite fotografije leta 2015

Leto 2015 nam je pomahalo v slovo, a spomini ostajajo. In nič jih ne ohranja bolje kot fotografije. Tekom leta in proti koncu leta smo vam pokazali kopico zmagovitih fotografij raznoraznih mednarodnih natečajev (National Geographic, Sony, iPhone, itd.), tokrat pa vam predstavljamo jagodni izbor zmagovalcev. Katera zmagovita fotografija leta 2015 pa je vam najbolj sedla v srce?

Vsako leto potekajo številna fotografska tekmovanja in na tem mestu smo zbrali vse tiste fotografije, ki so na različnih priznanih fotografskih natečajih pobirale glavne nagrade v pravkar končanem letu 2015.

PREBERITE ŠE: Najboljše popotniške fotografije leta 2015 [National Geographic]

Kot vsako leto tudi leto 2015 v fotografskem smislu ni razočaralo. Zaradi čustvenega vrtiljaka– točile se solze sreče in žalosti, ljudje smo se čudili, padale so čeljusti, … – skozi katerega je šlo, je bilo ”hvaležna tarča” objektivov, ki niso zamudili prav nobene priložnosti za dober posnetek.

Vse zmagovite fotografije leta 2015:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Diorjevo razstavo Christian Dior: Designer of Dreams si lahko zdaj ogledate na spletu!