Woop! karting: prvi večnivojski “indoor” gokart v Sloveniji

Obožujete avtomobile, gledate in spremljate športne dirke, si želite divjati kot v formuli 1? Potem je tale novica za vas. Februarja se namreč odpira Woop! karting, prvi večnivojski "indoor" gokart v Sloveniji, kjer bodo za zabavo poskrbeli najnovejši električni gokarti, ki zagotavljajo absolutno varen užitek na progi.

Proga WOOP! kartinga bo narejena za užitek in adrenalinsko doživetje. Njena postavitev bo zagotavljala čisto pravo dirkaško izkušnjo, ki bo primerna tudi za začetnike in otroke. Za nepozabno in edinstveno doživetje pa bodo poskrbele eksplozije neverjetnih posebnih učinkov.

Na progo se boste podali z električnimi gokarti, ki se jim bo lahko dinamično spreminjala največja hitrost. Vsak gokart bo imel dva motorja, ki bosta skupaj omogočala kar 31 konjičkov. Skratka – z njimi boste lahko dirkali res hitro. Vseeno pa se bo lahko hitrost tudi omejila, s čimer bo poskrbljeno za varnost najmlajših. Če dirkanje ni za vas, bi pa navijali in uživali v družbi, bo na voljo razgledna ploščad, kjer boste lahko navijali pri čisto vsakem ovinku. Na dveh dodatnih velikih zaslonih boste lahko spremljali rezultate vsakega voznika, za nenehno ogrete glasilke pa bodo poskrbeli s postrežbo pijače.

Imeli boste tudi možnost, da se preizkusite v dirki WOOP! Grand Prix, kjer boste tekmovali z drugimi enakovrednimi vozniki svoje kategorije (najmlajši, ki se vozijo skupaj z enim izmed staršev; mladi, ki bi se radi peljali sami; starejši adrenalinski vozniki).

Woop! karting se odpira februarja 2020.

Galerija: Woop! karting

Dodatne Informacije

Leskoškova cesta 3
Ljubljana

Več informacij:
woop.fun

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Poklici, v katerih dela največ psihopatov