Zakon iz pekla: različne vrste strupenih žen

Zadnjič posodobljeno: :

"Poročiti se je tako, kot da bi segel v vrečo, v kateri je devetindevetdeset klopotač in ena belouška. Imaš 1 odstotek možnosti, da izvlečeš belouško, pa še ta je kača."

Preveri tudi

Ko ste se odločili, da se poročite je bilo vse popolno. Bila je ženska vaših sanj in niste mogli verjeti, da je izmed vseh moških izbrala vas. Vsi vaši prijatelji so bili ljubosumni, ker imate žensko (svojo bodočo ženo), o kateri so lahko le sanjali. Bila je prijazna, ljubeča in najbolj navdihujoča oseba na svetu. Lahko ste jo opazovali podnevi in ​​ponoči. V trenutku, ko so jo spoznali, so se vanjo zaljubili tudi vaši starši.

A nekega dne se zjutraj zbudite in ugotovite, da niste več v zakonu z isto osebo. Vaša žena je postala ena tistih strupenih oseb, ki se jim običajno izogibate.

Vaš zakon se ni spremenil čez noč, gre za proces v katerem se kopičijo strupene besede in navade, pomanjkanje odprte in iskrene komunikacije pa postane vaš življenjski slog.

Za zakon sta potrebna dva (naj bo zdrav ali toksičen), oba partnerja sta odgovorna za to, kaj se zgodi (ali se ne zgodi) v zakonu. Vaš zakon se je spremenil v nočno moro v trenutku, ko ste se nehali zanj boriti.

Pred vami je seznam strupenih žen in njihov vpliv na zakon na sarkastičen način. Zaradi teh vrst toksičnih žensk lahko vsak moški obžaluje, da se je poročil.

1. Nora žena

To je tip žene, zaradi katere obžalujete, da se zjutraj zbudite. To je tiste vrste žene, o kateri moški govorijo že desetletja. So glavna tema vsakega drugega članka in razlog, zakaj toliko moških postane skritih alkoholikov.

Če je ena stvar, v kateri je ta nora žena izjemno dobra, je to, da se vam zdi, da ste krivi za vse slabo, kar se ji je zgodilo; in to se bo kmalu zgodilo. Obravnavanje nore žene zahteva poseben nabor veščin, na primer priznanje, da se motite tudi takrat, ko se ne, in obsežen slovar sprožilnih besed, ki preprečujejo, da bi jo v nekaj sekundah spremenili v noro ženo na steroidih.

2. Nadležna žena

Tip žene, zaradi katere obžalujete, da niste pomili posode. Nadležna žena je tip žene, ki počne v zakonu vse, medtem ko njen mož cel dan leži in ne počne ničesar, razen da gleda nogomet in pije s prijatelji.

Nadležna žena je sposobna v vas prebuditi občutek, da se počutite, kot da ste popolnoma nesposobni in ne morete živeti brez njenih ukazov. Zaradi njene posebne moči se bojite za svoje življenje, če ne storite tega, kar vas je prosila.

To je tip žene, zaradi katere obžalujete, da se zjutraj zbudite.

3. Sebična žena

To je tip žene, ki vas drži zaprtega v hiši, ker zahteva vašo pozornost 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Veste, da ste poročeni z sebično ženo, če vse, kar naredite zanjo – ni dovolj. Ona hoče vse in to hoče zdaj, vaša naloga pa je najti način, kako to uresničiti.

Če tega ne storite, boste najslabši mož na svetu in vsaka od njenih prijateljic bo to vedela. Če razočarate sebično ženo, vam bo zagrozila, da vas bo zapustila. Čeprav se to sliši kot najboljše, kar se vam lahko zgodi, zaradi tega niste srečni, ampak jo prosite, naj ostane, saj ne znate več živeti brez nje.

4. Nespoštljiva žena

To je tip žene, zaradi katere se počutite, kot da ste glavni vzrok za vaš nesrečen zakon. Najljubši hobi nespoštljive žene je, da vas ponižuje pred drugimi. Njen poseben sklop spretnosti vključuje izogibanje poslušanju ali pogovoru z vami.

Nespoštljiva žena se pred vami svobodno spogleduje z drugimi z izgovorom, da ste preveč dolgočasni in ji nikoli ne dvorite. Čeprav ste v življenju dosegli toliko stvari, ji še vedno uspe, da se počutite manjvredne. Živi zato, da vam nasprotuje, tudi če ve, da se moti.

Če živite s strupeno ženo, je pozitivna stvar to, da izboljšujete svoje kritično mišljenje. Potrebna je spretnost za spopadanje z nekaterimi strupenimi situacijami in pretvarjanje pred drugimi, da živite svoje najboljše življenje, ko v resnici dejansko razpadate v sebi.

Poročite se. Če dobite dobro ženo, boste postali srečni; če dobite strupeno, več sreče naslednjič.

Preveri tudi

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 6 ključnih spoznanj srečnih parov