Zaslužiš si nekoga, ki te ljubi!

Zaslužiš si biti z nekom, ki ti bo pokazal kaj je ljubezen in kaj pomeni ljubiti. Z nekom, s katerim boš spoznala, da v ljubezni ni bolečine. Z nekom, s katerim boš čutila tisto pravo, pristno, romantično, poredno, globoko ljubezen.

Zaslužiš si nekoga, ki bo pripravljen porušiti zidove, ki si jih zgradila okoli svojega srca, da ga bi zaščitila pred bolečino, ki ti jo je povzročil nekdo, ki ni vedel, da te je tako lahko ljubiti. Nekdo, ki si ga sprejela v svoje srce in dušo.

Zato si zaslužiš nekoga, katerega največji strah bo ta, da bi izgubil tebe. Nekoga, ki bo šel skozi ogenj in se boril z demoni, samo, da boš ti srečna. Zaslužiš si biti z nekom, ki se te ne bo bal ljubiti in biti ljubljen. Nekoga, ki ti nikoli ne bo povzročil dvoma o njegovi ljubezni do tebe.

Zaslužiš si, da te ljubi nekdo, ki bo poskrbel, da boš vedela, kako posebna si – zanj.

Zaslužiš si nekoga, ob katerem bo tvoje telo drhtelo in srce noro utripalo, a le ob njegovem dotiku. Nekoga, ki bo nežen in te bo podpiral v slabih dneh, in bo ljubeč in strasten, ko boš potrebovala njegovo ljubezen.

Zaslužiš si nekoga, katerega največji strah bo ta, da bi izgubil tebe.
Zaslužiš si nekoga, katerega največji strah bo ta, da bi izgubil tebe.

Zaslužiš si nekoga, zaradi katerega se boš počutila zaželeno. Nekoga, ki te bo posipal s svojo naklonjenostjo. Nekoga, na katerega se boš vedno lahko zanesla, mu zaupala vse svoje skrite sanje.

Zaslužiš si nekoga, ki te bo sprejel in vzljubil zaradi tega, kar si in ti pustil, da si to kar si. Nekoga, ki se bo zavedal vseh tvojih slabosti in napak, in te bo kljub temu še vedno sprejel ter ljubil takšno kot si.

Zaslužiš si nekoga, ki se bo zavedal lepote tvoje duše. Nekoga, ki bo vedel, da si najboljše, kar se mu je lahko kdaj zgodilo. Da si njegova moč. Njegova duša. Njegova ljubezen. Njegovo vse.

Zaslužiš si nekoga, ki bo pokazal razumevanje do tvojih težav. Nekoga, ki te bo potrpežljivo poslušal, ko se boš pritoževala nad tem, kakšen slab dan si imela v službi ali o tem, kako te je nekdo razočaral. Nekoga, ki te ne bo pustil, da se sama boriš v svojih bitkah. Namesto tega bo vedno ob tebi, bo tvoja rama na kateri se lahko zjočeš. Naredil bo vse kar zna, da ti bo pomagal premagati težave, samo, da bo spet videl tvoj čudovit nasmeh.

Zaslužiš si nekoga, zaradi katerega se boš počutila zaželeno.
Zaslužiš si nekoga, zaradi katerega se boš počutila zaželeno.

Zaslužiš si nekoga, ki bo užival s tabo. Nekoga, ki mu ni pomembno, kje bosta, samo da bosta skupaj.

Zaslužiš si nekoga, ki bo vreden zaupanja in ti bo zvest. Nekoga, ki bo hkrati tvoj najboljši prijatelj in neverjeten ljubimec. Nekoga, ki bo spoštoval tvoje mnenje, ideje in odločitve, pa tudi povedal, ko rečeš ali narediš kaj narobe.

Zaslužiš si nekoga, ki bo pokazal zanimanje za stvari, ki so ti všeč. Nekoga, ki bo naredil na videz nepomembne stvari, ki ti veliko pomenijo. Nekoga, ki te bo držal za roko in se bodo njegovi prsti nežno prepletali s tvojimi.

Zaslužiš si nekoga, ki ti bo poslal šopek sončnic, ker se je spomnil, da jih obožuješ. Nekoga, ki ti bo zjutraj pustil ljubezensko sporočilo na blazini ali na telefonu.

Zaslužiš si nekoga, ki bo vreden zaupanja in ti bo zvest.
Zaslužiš si nekoga, ki bo vreden zaupanja in ti bo zvest.

Zaslužiš si, da te ljubi nekdo, ki ti bo rekel, da mu sporoči, ko prideš domov, ker želi vedeti, da si varno prispela. Nekdo, ki te ne bo pozabil vprašati, kako je minil tvoj dan. Nekdo, ki te bo poklical samo zato, da bi slišal tvoj glas.

Zaslužiš si nekoga, ki bo ponosen na vse, kar si, in na vse, kar delaš. Nekoga, ki bo svetu pokazal, kako hvaležen je zate v svojem življenju. Nekoga, ki mu boš najpomembnejša oseba na svetu.

Zaslužiš si, da te ljubi nekdo, ki te ne bo videl kot breme ali samo še eno obveznost, ki jo mora izpolniti. Namesto tega boš njegov navdih. Njegova energija. Njegova prioriteta.

Zaslužiš si biti z nekom, ki te bo ljubil brezpogojno in se nikoli ne bo odpovedal – tebi.

Zaslužiš si nekoga, ki bo ponosen na vse, kar si, in na vse, kar delaš.
Zaslužiš si nekoga, ki bo ponosen na vse, kar si, in na vse, kar delaš.

Zaslužiš si nekoga, ki te bo imel rad tudi, ko v tvojih dejanjih ne bo videl nobenega smisla in tudi tedaj, ko boš izpadla neumno in nerazumljivo.

Zaslužiš si nekoga, ki bo ostal s teboj v nevihtnih dneh in ti bo zagotavljal, da bo nekje na poti mavrica. Nekoga, ki te bo navdihnil, spodbudil, potisnil čez lastne meje. Nekoga, ki bo zaupal tvojim talentom in sposobnostim, tudi ko jim sama ne boš zaupala več. Nekoga, ki te bo imel rad v najbolj nerazumljivih trenutkih, tudi v tistih, ko še sama sebe ne moreš ljubiti.

Zaslužiš si osebo, ki ne bo poskušala skriti svojih čustev do tebe, in bosta skupaj odkrivala drug drugega in vse vajine skrite tabuje.

Zaslužiš si nekoga, ki te ne bo zapustil. Nekoga, ki je potrpežljiv in te bo čakal ne glede na to, koliko časa traja. Nekoga, ki noče oditi, tudi, ko se odločiš, da ga boš odrinila stran od sebe. On bo vedno nekje – zate.

Zaslužiš si njega, ki mu pomeniš VSE in on tebi! Zaslužiš si noro večno neponovljivo ljubezen z njim!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zaradi takšnih žensk so se včasih vojskovali: 10 lastnosti resnične dame