Ženske frizure 2020: “pony bob” bo frizura leta!

Tudi ženske frizure 2020 ne bodo mogle mimo izjemno priljubljenega paža, ki že nekaj let kraljuje med frizurami, ženske pa ga preprosto obožujemo. Za leto 2020 je namreč napovedana nova različica, in sicer “pony bob”, ki je že na modnem pohodu med influencarkami.

Ženske frizure 2020 bo zaznamoval “pony bob” ali paž s frufrujem! Paž sicer velja za frizuro, ki pristaja čisto vsem ženskam, vse je odvisno le od tega, kakšna je oblika obraza in kakšna je zgradba las. Glede na to se nato frizerji odločijo, katera oblika paža bi nam najbolj pristajala. Je to lob, daljša različica paža, morda wob – valovit paž? No, za leto 2020 bi morali glede na trende izbrati pob ali pony bob.


Katere so prednosti te frizure? Frufru nas bo pomladil za nekaj let, z “it” žensko frizuro leta 2020 pa bomo dobile tudi nekaj pariškega šika. Poleg tega je ta frizura praktična, hitro jo oblikujemo in zanjo ne porabimo preveč časa. Tanjši lasje bodo dobili volumen, bujni lasje pa bodo delovali lažje in manj kompaktno. A v zadnjem primeru pazi, da ne boš imela ravnega frufruja, sicer se bo zdelo, da imaš na čelu en kup las.

View this post on Instagram

HAPPY NEW HAIRRRRRR💇🏼‍♀️💃🏼

A post shared by RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer) on


In kako nositi pob? Pob je odlična nadgradnja za vse, ki že imate raven krajši paž. Bistvo te frizure je namreč frufru, ki svobodno pada na čelo. Če bo frufru nekoliko tanjši in sproščen (zavesast), bo frizuri dal volumen, hkrati pa ta ne bo delovala tako strogo.


Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Moške kopalke 2020: 5 ključnih trendov za letošnje poletje