fbpx

Življenje je prekratko, da ga bi zapravljali za ljudi, ki iz vas izsesajo srečo

Ljudje, s katerimi se obdajate, so izredno pomembni za vašo osebno rast in dobro počutje.

Prenehajte zapravljati časa za ljudi, ki vam ne dajejo nič drugega, kakor tesnobo in ki vam uničijo vsako, še tako majhno pozitivno misel iz vašega uma.

Nedvomno so prijatelji ali partnerji tisti, ki lahko vaše življenje naredijo barvito in vznemirljivo. Spodbujajo vas, da sledite svojim sanjam, vas motivirajo, da trdo delate za dosego svojih ciljev. Te redke osebe bodo vedno ob vas, ne glede na to, kakšne izzive vam bo prineslo življenje.

A ljudje se spreminjajo. To je neizogibno in ničesar ne morete storiti glede tega. Na žalost v življenju obstajajo trenutki, ko se prijateljstvo spremeni v strupen odnos, ki vašemu življenju ne doda več nobene vrednosti. In najboljše, kar lahko naredite v takšnih trenutkih, je, da prekinete stike, čeprav bo to za vas boleče.

Tukaj je nekaj tipov ljudi, ki bi jih morali brez obotavljanja izpustiti iz življenja!

Zahrbtneži

Nekateri ljudje vas bodo zavajali: najprej vas bodo zaspali s komplimenti, ko jim boste obrnili hrbet, pa vas bodo opravljali. Mislijo, da ne morete zaznati njihovih hudobnih miselnih iger, čeprav so zelo očitne. Čutite, da jim ni mogoče zaupati. Namesto da zapravljate svoj čas za takšne lažne prijatelje, jim pustite naj bodo takšni, kakršni so in nadaljujte z vašim življenjem brez njih. Raje preživite svoj čas z avtentičnimi, prijaznimi ljudmi, ki bodo z vami, ne glede na vse.

Negativisti

 

V vsaki skupini prijateljev je vedno tudi turobna, nejevoljna oseba, ki ne počne ničesar, razen tega, da širi negativnost in strupene vibracije okoli sebe. Takšni ljudje lahko že v trenutku uničijo dobro vzdušje, ko vstopijo v prostor. Ne potrebujete nekoga, ki vas bo vedno odvračal od izpolnitve vaših sanj. In zagotovo ne potrebujete nekoga, ki bo nenehno ubijal vašo srečo in vam povzročal napade tesnobe, že samo s tem, ko boste pogledali v njegov mračen obraz.

Dvomljivci

So vedno ljubosumni na uspeh svojih prijateljev. Včasih to ljubosumje postane tako močno, da vas želijo uničiti, samo zaradi tega, da ne bi dosegli več od njih. Obnašajo se, kakor da ste naredili nekaj narobe, da ste krivi za njihov neuspeh, kar s trdim delom, ki ga vlagate v lastne cilje, v njihovih očeh samo potrjujete. Takšni ljudje radi vidijo okoli sebe le ljudi, ki so slabši od njih. Njihov največji dosežek je, da so priče temu, da je nekdo naredil napako, da je propadel. To jim daje moč.

Nastopači

 

Ko gre za nadležne ljudi, so ti zmagovalci. Vedno se hvalijo na primer s svojim novim avtomobilom, hišo, novim partnerjem, čemerkoli, in o tem govorijo 24/7. Včasih so takšni ljudje lahko tako strupeni kot dvomljivci. Zdi se, da ne najdejo več razlike med deljenjem svojih dosežkov in hvaljenjenjem z njimi.

Pritoževalci

Imate prijatelja, ki je nenehno nezadovoljen s svojim življenjem in vedno gleda le na negativno stran? Se pritožuje nad vsako malenkostjo ali situacijo, ki se mu je zgodila? Je vedno žrtev svoje zgodbe in ne stori ničesar, da bi jo spremenil? Oddaljite se od takšnih ljudi. Obkrožiti se morate z ljudmi, ki vas navdihujejo.

Ne glede na to, kako težka se zdi,odločitev, da odidete od tistih, ki vašemu življenju ne dodajo nobene vrednosti, je to najboljša stvar, ki ste jo lahko naredil zase. Ne dovolite si, da vas strupeni ljudje povlečejo s seboj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.