Central Perk: Friends — New York. Najdete ga pod imenom Eight O’clock Coffee in je sveže odprt zato priporočamo predhodno najavo oz. rezervacijo.
V zraku · buzz buzz

Bi jedli v tisti restavraciji, kjer se na TV ekranu krepčajo igralci vaše priljubljene nanizanke? Za to ni potrebna rezervacija pri produkcijski hiši, kajti čeprav je večina stvari posnetih v studiih, pred kulisami ali celo pred zelenimi platni, obstajajo lokacije, ki jih najdemo na zemljevidu in ki sprejemajo rezervacije kot navadni ”smrtniki”.

Bi naročili kavo v Central Perku, kamor so zahajali Prijatelji (Friends) ali spili pivo v lokalu McLaren’s, kjer so ji precej zvrnili Ted in druščina iz serije Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother)? Ti in še mnoge druge lokacije niso fatamorgana, zato četudi si še tako dobro pomanete oči ali se še tako močno uščipnete, bodo še vedno tam. In kot nekateri filmski prizori, so s serijo postale neločljivo povezane.

PREBERITE ŠE: FILMography: 17 znanih filmskih lokacij pomešanih s prizori tukaj in zdaj

Bi se radi počutili kot del igralske zasedbe, kot del filmske industrije? Obisk teh restavracij oziroma lokalov je verjetno najbližje kar boste temu prišli, zato priložnosti nikar ne spustite iz rok.

Central Perk: Friends — New York. Najdete ga pod imenom Eight O’clock Coffee in je sveže odprt zato priporočamo predhodno najavo oz. rezervacijo.Odpri galerijo

cloud-forced-perspective-optical-illusions-34 Domiselne fotografije oblakov z uporabo optične iluzije girl 10 preprostih in pomembnih stvari za boljšo mentalno stimulacijo cover Ricardo Solis – igrive ilustracije, ki prikazujejo, kako nastanejo živali cover 21 prikupnih fotografij psov: ko iz majhnega zraste veliko · · ·