giulio-iacchetti-surf-o-morph-surfers-den-designboom-01
V zraku · buzz buzz

Kolekcija Surfph-o-morph surf desk je plod sodelovanja italijanskega oblikovalca Giulia Iacchetti in oblikovalca podjetja Surfer’s Den, Francesca A. Fiorentia. Dizajn za surf deske, ki bodo sredi aprila prvič predstavljene na letošnjem Tednu oblikovanja v Milanu, sta poiskala kar tam, kjer je njihov “dom”, v prostranih oceanih.

Tandem Iacchetti in Fiorentino prinašata izjemno trojico, posnemajoč linije orke, delfina in morskega psa. Surf deske so bile izdelane skozi 3D proces EPS izrezovanja, pri čemer so skladno s podobami omenjenih živali subtilno poskrbeli za vse detalje, kot so barve črne, sinje modre in temno sive, od oglatih do zaobljenih oblik ter plavuti oz. “fini” na spodnjem delu. Dizajn je navdihnila tudi njihova prefinjenost drsenja in gibanja po morskih globina, ki so jo tako odlično prenesli na neskončne surfarske užitke.

Oglejte si, kako so iz morskih živali zaživele kul surf deske:

2013 VW Kombi Last Edition Brazilian-Made,, Poslednja vožnja legendarnega VW Type 2 maxresdefault 15 zastrašujočih GoPro video posnetkov cover-sprehod-dolg-5000km Prej in potem: sprehodil se je 4646 kilometrov in pri tem posnel neverjeten video Slika 11_Odsevna fotografija Prečudovite fotografije odsevov · · · · ·