fbpx

10 preprostih stvari, s katerimi bo vsak moški videti veliko, veliko bolje!

Zbrali smo 10 preprostih trikov, s katerimi boste lahko moški, s kakšno minutko pred ogledalom več, videti veliko, veliko bolje.

Splošno znano je, da ženske porabijo veliko več časa v kopalnici in pred ogledalom kot moški. Jutranja rutina povprečne ženske obsega vse od umivanja zob, ravnanja las pa do šminkanja in ličenja. Večina moških, ne vsi, pa svojemu videzu ne posvečajo prevelike pozornosti in so tako z jutranjim urejanjem lahko gotovi že v treh minutah. Mi smo zbrali 10 preprostih trikov, s katerimi boste lahko, s kakšno minutko pred ogledalom več, videti veliko bolje.

1. Če vam brada ne raste enakomerno, jo raje obrijte.

Vsak moški ima v glavi prepričanje, da je gosta brada znak možatosti, zato jo želi imeti skoraj vsak, četudi mu ta noče rasti. Dejstvo pa je, da boste videti veliko bolje, če si jo obrijete, kot pa da vam na vsak centimeter iz kože štrli ena kocina.

Če vam brada ne raste enakomerno, jo raje obrijte.
Če vam brada ne raste enakomerno, jo raje obrijte.

2. Oblecite ožje hlače.

Udobje je pomembno, kljub temu pa je včasih dobro, če oblečete ožje hlače. Ne trdimo, da morate nositi čisto oprijete, skozi katere se vidi vaše premoženje in zaradi katerih komaj hodite, ampak takšne, ki poudarijo vašo zadnjico in se prilagodijo nogam. Prav tako ste videti bolje, kadar nosite temnejše hlače.

3. Telovadite.

Nekdo, ki skrbi za svoje telo, je veliko bolj privlačen kot nekdo, ki ne. Za to pa ni treba preživeti ure in ure v telovadnici in imeti bicepse večje od svoje glave, ampak je dovolj, da vsake toliko časa, večkrat na teden, če je le možno, naredite nekaj za svoje telo. Izbir je več, od kolesarjenja, teka, pohodov v gore, občasnega treninga v fitnesu, do izvajanje vaj za mišice doma ali pa daljši sprehod po naravi. Ohranjajte vaše telo aktivno in poskrbite za zdravo prehrano. Saj veste kaj pravijo, zdrav duh v zdravem telesu.

Telovadite.
Telovadite.

4. Ohranjajte svoje nohte kratke in čiste.

Higiena je pri dobrem videzu ključna, zato poskrbite, da vam za nohti ne ostaja umazanija. Prav tako nobena ženska ne želi, da jo po pomoti z nohtom ranite, zato poskrbite, da jih ohranjate lepo postrižene in negovane. Tudi kakšna manikira moškim na vsake toliko časa ne škodi.

5. Vlažite svojo kožo in odstranite odmrle delce.

Tudi moška koža potrebuje nego, zato poskrbite, da si dnevno umivate obraz in nanj nanašate vlažilno kremo. Prav tako je dobro, če si vsake toliko časa naredite piling in tako odstranite odmrle delce kože. Če ga nimate, si ga sposodite pri svoji punci, ženi, prijateljici, mami, sestri ali babici, ena ga zagotovo ima.

Vlažite svojo kožo in odstranite odmrle delce.
Vlažite svojo kožo in odstranite odmrle delce.

6. Zamenjajte klasični dezodorant za parfumskega.

Kupite dezodorant, ki dobro diši in ima vonj bolj po parfumu kot po klasičnem dezodorantu. To, da dišite, je namreč zelo pomembno, še posebej pri prvem vtisu. Seveda pa z njim ne pretiravajte. Nihče ne mara, da soba še pol ure po tistem, ko ste jo zapustili, “diši” po vas.

7. Imejte urejeno frizuro.

Urejenost las prav tako veliko pripomore k videzu. Zato si vzemite kakšno minutko in si zjutraj oblikujte lase tako kot vam najbolj paše. Prav tako poskrbite za redne obiske frizerja in za redno nego ter umivanje las. Nič ni bolj neprivlačnega od mastnih las.

Imejte urejeno frizuro.
Imejte urejeno frizuro.

8. Populite si obrvi.

Ne zahtevamo, da hodite vsak mesec h kozmetičarki, poskrbite pa le, da ne boste okoli hodili z grmom nad svojimi očmi, ki se počasi združuje v veliko enojno obrv. To res nikomur ni privlačno.

9. Držite se ravno.

Ravna in ponosna drža sta že od nekdaj povezani s samozavestjo in takojšnjim boljšim videzom. Zato poskrbite, da držite hrbtenico v pravilnem položaju in takoj boste privlačnejši.

Držite se ravno.
Držite se ravno.

10. Obrijte si tudi vrat.

Dlake nam rastejo vsepovsod. Ampak res vsepovsod. Ko se brijete oziroma urejate brado, poskrbite tudi za vratni del in pa del na zadnji strani vratu, da boste videti resnično urejeni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!