fbpx

15 najbolj sijočih zmagovalk lepotnega tekmovanja mis sveta

Vsake oči imajo svojega malarja, pravijo, in na najbolj prestižnem lepotnem tekmovanju za mis sveta vsako leto izberejo lepotico, ki osvoji srca velike večine svetovnih prebivalcev. A videz ni vse. Skozi zgodovino tekmovanja so se namreč zvrstila dekleta, ki so imele nekaj več, tisti "je ne sais quoi". Tukaj je 15 najbolj sijočih kronanih lepotic, ki so bile deležne laskavega naslova za mis sveta.

Tekmovanje za mis sveta je eno od najstarejših lepotnih tekmovanj na svetu. Leta 1951 ga je ustanovil britanski oglaševalski agent Eric Morley. Prvotno je bilo tekmovanje predvideno kot enkratni dogodek, a smo mu zaradi njegove globalne priljubljenosti danes lahko priča vsako leto.

PREBERITE ŠE: Drzne lepotice, ki so jih ljubili najbolj slavni rockerji


Na tekmovanju za mis sveta se je zvrstilo nešteto lepotic, tudi Slovenk, ki so ponosno predstavljale svoje države. A nekaj izmed njih jih še posebej izstopa. To so tiste lepotice in zmagovalke, ki so bile razen po svoji lepoti znane tudi po svojem prav posebnem siju in tistem ‘je ne sais quoi‘. V galeriji vas čaka 15 najbolj sijočih lepotic z laskavim naslovom mis sveta.

Galerija – 15 najbolj sijočih zmagovalk lepotnega tekmovanja mis sveta

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!