fbpx
Foto: envato

3 barve las, ki so najbolj v trendu to zimo (2021/2022)

Tako kot modni svet, ima tudi frizerski svoje trende in stilske smernice. Tokrat vam predstavljamo 3 barve las, ki so najbolj v trendu to zimo (2021/ 2022), čudovito pa bodo izgledale skozi vse leto.

Izbira barve las ni lahka naloga: odtenkov je ogromno, vendar pa vsi ne pristajajo prav vsakemu. Poleg tega so lasje samo eni in čeprav lahko pravilna in redna nega zanje naredi veliko, frizerji vseeno ne priporočajo konstantega barvanja v najrazličnejše tone. Če si želite spremembe, pa niste prepričani, za katero barvo bi se odločili, je vedno dobro tudi preveriti frizerske trende. In trenutno so najbolj v modi te tri barve za lase.

1. Rdečkasto rjav odtenek barve las

Po popularnosti jagodne blond barve zdaj v modo prihaja zelo podoben odtenek: rdečkastorjavi oz. jagodni lasje. Barva je prijetna in kot narejena, da ustvari kontrast sivim zimskim dnem, upoštevati pa morate, da zahteva nekoliko več nege kot kater drug odtenek.

2. Bela blond barva las

Bela blond je barva, ki je v trendu prav vsako zimo – ne le, da se ujema z razpoloženjem snežne pokrajine, ampak je znana tudi kot barva klasične elegance. Tudi bela blond zahteva veliko nege, za temnolaske pa je najbolje, da ta odtenek dosežejo postopoma, torej v več obiskih frizerja.

3. Luksuzna rjava barva las

Luksuzna rjava je v frizerskem svetu ime za bogat in sijoč rjav odtenek, ki je kombinacija različnih tonov rjave. Njegova prednost je v povsem lahkem vzdrževanju in trajnosti – rjava namreč nikoli ni povsem izven trenda.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!