fbpx

4 nezvesta astrološka znamenja: ta astrološka znamenja varajo in to odlično skirvajo

Nezvestoba in astrologija

ta astrološka znamenja varajo
Foto: envato elements

Vsa astrološka znamenja varajo, a ta astrološka znamenja varajo bolj spretno! Zanima nas katera so tista, ki to najbolje skrivajo?!

Pri raziskovanju nezvestobe lahko astrologija ponudi zanimive vpoglede, saj po mnenju nekaterih astrologov obstajajo znamenja, ki so nagnjena k varanju več kot druga, prav tako pa so tudi tista, ki svoje nezvestobe spretno skrivajo.

Astrologija deli znamenja zodiaka v tri glavne skupine, opredeljene z določenimi značilnostmi, kot so čustva, izražanje in druge. Kardinalni znaki (oven, rak, tehtnica in kozorog) so reaktivni, fiksni znaki (bik, lev, škorpijon in vodnar) se običajno borijo za ohranjanje “statusa quo”, medtem ko so spremenljivi znaki (dvojčki, devica, strelec in ribi) večinoma zelo prilagodljivi.

Po astroloških ugotovitvah so fiksni znaki na splošno bolj zvesti kot ostali. Ta znamenja se največkrat izogibajo spremembam, saj je ena od njihovih temeljnih lastnosti stabilnost.

Če želite uporabiti astrologijo kot smernico, so tu zodiakalna znamenja, ki so najverjetneje nagnjena k varanju in to tudi uspešno skrivajo.

Ta astrološka znamenja varajo in to odlično skirvajo

Oven

Oven, pod vplivom Marsa, je znano po svoji akciji, agresivnosti in seksualnosti. To je znamenje, ki pogosto vara brez premisleka. Njegova impulzivnost in strast sta običajno močnejša od njegove presoje. Oven ne prenaša dolgočasja in ves čas išče pozornost. Novi ljudje jim prinašajo adrenalin.
Čeprav se trudijo skrivati svoje nezvestobe, jim to običajno ne uspeva. Zaradi njihove nepotrpežljivosti se lahko zelo hitro izdajo. Ne bodo sami priznali svoje prevare, toda če jih ujamete, se ne bodo zlagali.

via GIPHY

Dvojčka

Ljudje, rojeni v znamenju dvojčka, so med tistimi, ki pogosteje varajo. K temu jih navaja dvojna narava njihove osebnosti in znamenja. Za svojo srečo potrebujejo raznolikost, svobodo in prilagodljivost. So kot družabni metulji, ki se radi družijo in komunicirajo z drugimi. Njihova interpretacija zvestobe je morda drugačna od vaše.

Ne nameravajo varati, a se jim to pogosto zgodi in potem to poskušajo skriti na vse mogoče načine. Če jih ujamete na laži, bodo poskušali zaobiti temo s tistim, kar menijo, da želite slišati, a ne bodite presenečeni, če bodo ponovno prestopili mejo zvestobe.

Tehtnica

Ravnovesje je ključno v njihovem življenju. Če so nezvesti, je to pogosto zato, ker iščejo tisto, kar menijo, da v svojem odnosu ne dobivajo. Občutijo močno krivdo zaradi svoje nezvestobe, vendar bodo storili vse, da bi jo skrili, da bi ohranili mir. Vendar pa v tem pogosto niso uspešni in njihova nezvestoba je hitro odkrita.
Sprva bodo morda zanikali svojo nezvestobo, toda ko jih soočite z dejstvi, bodo postali iskreni. Če jim lahko zagotovite vse, kar potrebujejo, vam bodo verjetno ostali zvesti.

Škorpijon

Škorpijon je pravzaprav eden najbolj zvestih partnerjev, vendar če pride do nezvestobe, bo storil vse, da jo skrije. Zakaj? Skrivanje skrivnosti je del njegove narave. Če škorpijon vara, je v ozadju običajno nekaj bolečega, kot so čustvene rane ali slabi odnosi. Pri skrivanju svoje nezvestobe so zelo spretni in jih je težko odkriti.
Škorpijoni običajno varajo, ko so v stiski, in ko premagajo to krizo, iz nje izstopijo popolnoma preoblikovani. Potem ko enkrat varajo, to več ne ponovijo in zvestobo cenijo še bolj.

via GIPHY

Ribi

Ribe, podobno kot dvojčki, so znak dvojnosti. Simbolizirajo jih dve ribi, ki plavata v nasprotnih smereh. Ribe so pogosto privlačene k temu, kar je v nasprotju z njihovim trenutnim razmerjem. Ljudje, rojeni v znamenju rib, so pogosto obsedeni z idejo, da je “trava na drugi strani vedno bolj zelena”, kar jih vodi k sanjarjenju in fantaziranju.

Če so v svojem razmerju nezadovoljni, se pogosto zatečejo v svoj domišljijski svet, kar lahko hitro privede do nezvestobe. Ker želijo izogniti konfliktom, bodo storili vse, da bi svojo nezvestobo skrili. Nezvestoba ni v njihovi naravi. Dokler boste do njih obzirni in empatični, vam bodo ostali zvesti.

Čeprav astrologija nakazuje, da ta astrološka znamenja varajo, oziorma so bolj nagnjeni k nezvestobi, to ne pomeni, da vas bo vaš partner zagotovo prevaral. Veliko drugih dejavnikov vpliva na to.

Bodimo iskreni: vsak lahko vara in vsak je lahko zvest, ne glede na to, v katerem astrološkem znamenju je rojen.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.