fbpx

40 milijonov dolarjev za prečudovit penthouse v New Yorku

New York je znan po izjemno visokih cenah nepremičnin. Ampak to stanovanje je kot iz znanstvenofantastičnega filma!

Povečana okna, ki gledajo na sever, zahod in vzhod, ves dan odpirajo osupljive odprte panoramske poglede na Manhattan iz prav vsake sobe v tem penthouseu, ki ga je zasnoval priznani notranji oblikovalec Monique Gibson. Ta penthouse je zagotovo ena najbolj izjemnih nepremičninskih ponudb ta hip. Gre namreč za skorj 600 kvadratnih metrov veliko stanovanje, s 5 spalnicami in 5 velikimi kopalnicami.

Vhodna galerija takoj razkrije fino izdelavo, ki se skozi to rezidenco prepleta s širokimi teracovimi in lesenimi tlemi ter zidovi iz apnenčastega ometa po meri. Pogled na osupljive poglede na sever nad urejeno teraso, daleč mimo stavbe Empire State do središča mesta in še dlje. Neverjetna dnevna soba se osredotoča na kamin, ki ga poganja plin in je pokrit z zaobljenimi marmornatimi ploščami, ki segajo do stropa. Ta velik prostor vodi na teraso celotne širine lože, ki se ponaša s stekleno ograjo, ki omogoča uporabo skozi vse leto. Stanovanje se nahaja na 74 nadstropju.

Dodatne Informacije

Nakup stanovanja – Enes Yilmazer

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!