fbpx

5 barv las, ki bodo kraljevale jeseni 2022!

Foto: envato

Bliža se jesen, kar v modnem pomenu pomeni, da lahko načrtujemo nekaj novih jesenskih modnih kosov, pa tudi novo frizuro. Če razmišljate o spremembi barve las to jesen, si oglejte spodaj zapisane najnovejše trende.

Hladnejši meseci običajno zahtevajo spremembo barvne palete, ki gre v bogatejšo, bolj dekadentno smer. Odtenki las se stopnjujejo v globoko kakavovo, večdimenzionalno karamelo in topli jantar. Izstopajo temnejši in večdimenzionalni odtenki ter kontrastne barve.

Spodaj boste odkrili 5 najbolj priljubljenih barv las za jesen 2022.

1. Zlati prameni

Trend bodo bogati odtenki tople modre, rjave in karamele. Minili so dnevi nošenja samo ene barve las – pričakujte več mešanih odtenkov jantarja in brona.

Prameni. Foto: Elina Sazonova / Pexels

2. Cimet brunette in bakreni toni

Edini odtenek, za katerega se strinjajo vsi profesionalni frizerji, je rdeč (v vseh tonih). Posebej v ospredju bodo cimetovo rjava, temno kostanjeva, oranžno rdeča. To barvo je težko obdržati, ker hitro zbledi, vendar vedno izgleda neverjetno lepo.

3. Temnejša blond

Namesto osvetljevanja las s platinastimi barvami ta jesen zahteva nasprotni pristop; nanesite globlje in temnejše odtenke blond in rjave, ki bodo v laseh ustvarili globino in kontrast. To je idealna izbira za tiste, ki želijo potemniti svoje lase, ne pa jih pobarvati v celoti. Prav tako jih bo lažje vzdrževati in bodo videti bolj naravni.

Temno blond in obvezno prameni. Foto: Tamara Bellis / Unsplash

4. Mocha brineta

Jeseni in pozimi bosta po mnenju profesionalnih frizerjev prevladovali barva čokolade in moche. Če vam je ena barva monotona, jo lahko kombinirate s prameni karamelne barve, ki obkrožajo obraz.

5. Kontrasti

Želite posvetliti barvo, vendar kljub temu ohraniti svoj naravni odtenek las pri koreninah? Imate srečo, ker so spet IN kontrasti, ki vključujejo temnejšo barvo pri koreninah in svetlejše lase.

Vedno pritegne poglede – rdeča- Foto: Daniela Andrea Nix / Pexels

To daje iluzijo velikih in gostih las, poudarjajo frizerji, zmanjša pa tudi potrebo po obisku salona vsak mesec, saj narastek ni več prikrit.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!