fbpx

5 nastanitev v Bohinju, nad katerimi se navdušujejo ljubitelji gibanja in športnih aktivnosti

Foto: Envato

Bohinj je prava izbira za oddih. Gorenjski turistični biser vse leto vabi v goste. Medtem ko se poleti lahko potopimo v kristalno jezersko vodo in okolico odkrivamo med vrtenjem pedal, pa se pozimi spustimo po katerem izmed bližnjih smučišč ali pa se lotimo teka na smučeh.

Hotel Bohinj

Eden najlepših hotelov pri nas, Hotel Bohinj, privablja s ponudbo avtentičnih doživetij in domačim, pa vendar oblikovalsko prefinjenim okoljem. Lično opremljene sobe pogledujejo na okoliške vršace, v medtem ko uživate v gurmanski večerji pa v kaminu zraven prasketa ogenj. V hotelu je poskrbljeno tudi za športne navdušence, saj lahko v veliki sobi shranijo tako smuči kot tudi kolesa.

Majer’ca

Butični hotel, v katerem se moderno prepleta s tradicionalni alpskim dizajnom, stoji na robu Stare Fužine in je zaradi svoje lege, le lučaj od jezera, nadvse priljubljen med turisti. Štirizvezdični hotel navdušuje z lično zasnovanimi sobami, katerih balkoni se spogledujejo z okoliško naravo. V sklopu hotela se nahaja tudi restavracija, kjer strežejo okusnem domače jedi.

Apartmajska hiša Pr’ Mružo

Okusno opremljena apartmajska hiša se lahko pohvali z dvema lično opremljenima apartmajema in studiom, ki stremijo k temu, da se po napornem dnevu udobno namestite in sprostite. Nahaja se b Srednji vasi, nekaj kilometrov stran od Bohinjskega jezera. V sklopu namestitve nudijo tudi shrambo za smučarsko opremo, lahko pa si le to tudi izposodite.

Rustic House 13

V Studorju stoji prečudovita rustikalna hiša, ki je čudovita zmes tradicionalne arhitekture in programov, namenjenih sodobnemu uporabniku. V sklopu nastanitve namreč nudijo tudi program Joga z Andyjem, kjer se boste bolje spoznali s Hatha jogo. Sobe so lično opremljene, Rustic House 13 pa stremi k okolju prijaznemu turizmu.

Rezidenca Novak

Nedaleč od jezera se nahajajo sodobni in luksuzno opremljeni apartmaji – Jezero, Vogel in Triglav. Prva dva sta opremljena tudi s savno, ki vam omogoča, da se po športno aktivnem dnevu sprostite in razvajate. Okusno opremljen ambient bo poskrbel, da se boste počutili kot doma, razgleda na okoliško naravo, ki ga boste deležni ob jutrih, pa zlepa ne boste pozabili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!